Piedzīvojumi ar ūdens motociklu | Ciemos pie „Labākā vasara”

Kas gan ir aizraujoša vasara bez īstiem ūdens priekiem? Lai arī vasarīgais laiks kaut kur aizķēries, tāpat jāsteidz baudīt ūdens piedzīvojumi, lai dienas padarītu pilnvērtīgas un emocijām piepildītas. Šī iemesla dēļ, spītējot lietum, devāmies uz Tukuma novadu, kur meža ielokā atrodas gleznainais ezers „Seklis”. Šajā vietā notiks turpmāk aprakstītā aktivitāte – brauciens ar ūdens motociklu Sekļa ezerā, ko piedāvā SIA „Labākā vasara”.

dsc_0111

Latvijā vasara vienmēr šķiet par īsu un lietainu, tomēr pat, ja laikapstākļi mūs nemaz nelutina, mums pašiem sevi ir jālutina ar kārtīgu piedzīvojumu devu, lai aukstajos ziemas mēnešos varētu kavēties lieliskās atmiņās. Ūdens prieki brīvā dabā ir tas, ko tikai vasara tā pa īstam var sniegt! Tieši tāpēc tiem, kuri līdz šim bija aprobežojušies vien ar braukšanu ar laivu vai peldēšanos, jāmet bailes pie malas! Pirms brauciena izbaudīšanas, varējām pavērot „Labākā vasara” īpašnieka Aigara paraugdemonstrējumu, traucoties un līkumojot pa Sekļa ezeru. Tas mani iedrošināja vēl vairāk!

Lai piedzīvojums varētu sākties, instruktors ar jokiem un smiekliem nomierināja satrauktos, kam šis brauciens bija pirmais, paskaidroja un parādīja, kā pareizi vadīt Sea-doo ūdens motociklu. Vai satraucies, ka braucot varētu apgāzties? Neraizējies! Izrādās, lai apgāztos ir krietni jāpapūlas, jo ūdens motocikls ir ļoti stabils, drošs un nerada problēmas arī nepieredzējušiem braucējiem. Galu galā tā vadīšana ir elementāra, jo ir tikai gāzes rokturis, kā arī poga iedarbināšanai un atslēga motora izslēgšanai.  Traucoties cauri Sekļa ezeram, ūdeni savienojot ar mežonīgu ātrumu, viļņiem, šļakatām un vēja brāzmām sejā, pozitīvi iespaidi tiek gūti uz ilgu laiku.  🙂

dsc_0003

Izrādās šis ūdens motocikls spēj attīstīt pat 80 km/h lielu ātrumu! Tiesa pirmais brauciens mums sanāca krietni lēnāks – ar maksimālo ātrumu 32 km/h. Mēdz teikt, ka trīs lietas ir labas lietas, tādēļ pēc 2. (jau mazliet ātrākā brauciena) mēģinājuma izbraucu vēl trešo reizi! Matiem plīvojot vējā un stingri ieķērusies stūrē, sasniedzu maksimālo ātrumu! Ar katru mēģinājumu kritu lielākā un lielākā azartā!

Izmēģini arī Tu! Meklē aizraujošos braucienus ar ūdens motociklu Sekļa ezerā, Engures un Apšuciema jūrmalā www.davanuserviss.lv, kā arī Dāvanu Serviss veikalos t/c Rīga Plaza, t/k Spice, t/c Galleria Riga, t/n Kurzeme, t/c Dauga un Maxima veikalu tīklā visā Latvijā! Neļauj laikapstākļiem sevi ierobežot – baudi vasaru kopā ar SIA “Labākā vasara”!

Comments

comments