Perfektās izlaiduma dāvanas meklējumos!

Lai gan šogad pavisam citādāks – izlaidumu laiks ir pavisam tuvu! Padari absolventam izlaiduma dienu un jauno dzīves atskaites punktu īpašu – dāvā piedzīvojumu! Piedzīvojums, vai tas būtu sen kārots lidojums, kino apmeklējums vai jebkas cits, paliks atmiņā un sniegs pozitīvas emocijas. Šeit apkopojām dažas no mūsuprāt labākajām dāvanām izlaidumā!

Lēciens jaunos piedzīvojumos!

Skolas beigšana un studiju izvēle ir kā milzu lēciens jaunos notikumos! Gluži kā lēciens ar izpletni! Dāvā neaizmirstamu, emociju pilnu un simbolisku dāvanu! Lēciens ar izpletni būs perfekts sākums jauniem piedzīvojumiem!

Piedāvājumus meklē šeit: www.davanuserviss.lv/lidojumi/leciens-ar-izpletni/

Pelnītā atpūtā

Eksāmeni, noslēguma darbi, vērtējumi un aizstāvēšanas – visi zinām cik nervus kutinošs un grūts laiks tas ir absolventiem. Bet kad gods godam visi darbi nokārtoti ir laiks doties pelnītā atpūtā! Burbuļojošas vannas, sildošas pirtis un relaksējošas masāžas atslābinās un sagatavos jaunam dzīves cēlienam ikvienu absolventu! 

SPA dāvanas apskati šeit: www.davanuserviss.lv/skaistumkopsana-spa-proceduras/spa-komplekti/

SUP piedzīvojums

Vasara ir īstas laiks, kad baudīt saullēktos un saulrietus! Kur gan vēl labāk to darīt, ja ne uz SUP dēļa ezera, upes vai purva vidū! SUP piedzīvojums ir mūsdienīga izklaide, kas reizē ir jautra, nomierinoša un ainaviski baudāma aktivitāte. 

Dāvā SUP piedzīvojumu: www.davanuserviss.lv/udens-piedzivojumi/sup/

Nakšņošana ārpus pilsētas

Nakšņošana labi iekārtotās teltīs vai modernos namiņos meža vidū noteikti kļūs par šīs vasaras trendu! Izvēlies namiņu kokā, uz ezera vai jūras krastā, iepriecini ar glempingu pļavas vidū vai pavisam tuvu Rīgas centram! Absolvents noteikti novērtēs šādu oriģinālu un modernu dāvanu izlaidumā.

www.davanuserviss.lv/tuvak-dabai/

Mūžu dzīvo – mūžu mācies

Lai gan ir liela iespēja, ka tieši šādu vārdu salikumu absolvents vēlēsies šobrīd dzirdēt vismazāk, tomēr dāvināt izlaidumā uz kādu meistarklasi, kursiem, kuri vienmēr ir gribēti, bet laika dēļ atlikti, būs ļoti laba ideja!

Dāvanu Serviss piedzīvojumu izlasē atradīsi gan ģitārspēles, konditorejas, pašizaugsmes, stila un daudz daudz citus kursus, kas palīdzēs atrast tieši tādu izlaiduma dāvanu, kādu meklējāt.

www.davanuserviss.lv/apmacibas-un-kursi/

Comments

comments