Pārsteidz savu mīļoto Valentīndienā 2022 – Valentīndienas dāvanu idejas diviem

2022. gada Valentīna diena tuvojas! Kā jau ierasts tā tiek svinēta 14. februārī.

Mūsu piedzīvojumu klāstā atradīsi dažādas dāvanas, kas būs piemērotas ikvienam saņēmējam. Ziedi un šokolāde, iespējams, ir vistradicionālākā Valentīna dienas dāvana, taču mēs uzskatām, ka Valentīndiena ir pelnījusi nedaudz vairāk oriģinalitātes.

Dodieties un izbaudiet brīnišķīgu pieredzi kopā ar savu partneri. Šajā rakstā parādīsim piecus jautrus piedzīvojumus, kas ir piemēroti Valentīndienas dāvanai.

5 Valentīndienas dāvanu idejas

Floutings, zvaigžņu vērošana vai kafijas pagatavošanas meistarklase. Šeit ir piecas aizraujošas idejas Valentīndienas dāvanai diviem:

Paralēlais floutinga seanss

Floutings ir horizontāla atlaišanās blīvā ūdenī, īpaši aprīkotā, gaismas un skaņas necaurlaidīgā floutinga kapsulā. Floutinga kapsulas vide ir veidota tā, lai neviena maņa netraucētu mums izzināt savu iekšējo domu un sajūtu pasauli un pilnīgi atslābināt ķermeni. 

Zvaigžņu vērošana

Apmeklējot StarSpace observatoriju Suntažos, varēsiet klausīties aizraujošu stāstījumu, vērot debesis un atrasties mazliet tuvāk, domās,  zvaigznēm. Observatorijā var veikt novērojumus gan dienā, gan naktī, ja vien debesis neklāj mākoņi, nav miglas un nokrišņu.

Romantiska izjāde Jumpravmuižas parkā

Vēlies aizbēgt no ikdienas steigas un baudīt romantiskus mirkļus kopā ar mīļoto?  Izbaudiet Jumpravmuižas parka skaistumu seglos zirga mugurā gandrīz 3 metru augstumā no zemes! Jājot pa parku, redzēsiet vairāk nekā 200 gadu vecas mākslīgās pilsdrupas, kas, iespējams, ir vecākās Latvijā.

Aizraujoša SexyStyle ekskursija

SexyStyle ekskursija ir ceļojums iztēles un iekāres pasaulē. SexyStyle konsultanti pastāstīs par pieaugušo rotaļlietām, to vēsturi un par to, kā ar rotaļlietu palīdzību iespējams uzlabot savu seksuālo dzīvi. 

Kafijas pagatavošanas meistarklase

Kafijas meistarklasē Andris Petkēvičs dalīsies ar savām zināšanām par kafijas audzēšanu, pārstrādi, grauzdēšanu un pagatavošanu, lai ikviens iepazītu katra šī procesa ietekmi uz kafijas kvalitāti. Šīs zināšanas palīdzēs izvēlēties kvalitatīvākās un vēlmēm atbilstošākās kafijas pupiņas romantiskām rīta kafijām. 

Comments

comments