Oriģinālas idejas vecpuišu ballītei!

Vārdu salikums “vecpuišu ballīte” bieži vien asociējas ar trakām un skaļām ballītēm, no kurām lielu daļu nākamajā rītā neviens vairs neatceras.. Kā būtu ar mierīgu, bet aizraujošu vecpuišu ballīti, kuru no rīta atcerēsies visi? Un arī pastāstīt par to varēsiet visiem…

Vēlies piešķilt uguni attiecībās ar otro pusīti? Pāresteidz viņu ar jaunām zināšanām, viņai nemaz to nenojaušot – kopā ar draugiem dodies “Ceļojumā SexyStyle iekāres pasaulē”, ekskursijā, kurā uzzināsi daudz ko jaunu, ne tikai par dažādām rotaļlietām, bet arī pats par sevi.

Kad uguns piešķilta, parūpējies par kārtīgu adrenalīna devu sev un draugiem, un dodies nervu kutinošā izbraucienā ar Ferrari un Lamborghini Rīgas ielās – sajūti ātrumu un neizmērāmo spēku, vadot šos superauto. Uz jums atskatīsies visi.

Dienā, kas pipildīta ar dažādiem aizraujošiem notikumiem, nevar aizmirst arī par kārtīgu maltīti restorāna “Valtera Restorāns”. Gardi ēdieni un piemeklēti dzērieni!

Lēnā pastaigā caur Rīgas centru nokļūsiet savā pēdējā dienas izklaidē – pusotru stundu garā “Alus SPA rituālā”, kas īpaši domāts tieši vīriešiem – lielisks veids, kā nobeigt aizraujošu un piedzīvojumiem pilnu dienu – vismaz daļai no jums.

Pārsteidziet topošo līgavaini – gan daudzi no jums būs dzirdējuši par filmas sižetu, kurā pēc kārtīgas vecpuišu ballītes vakara galvenais varonis kāzu rītā pamodās ar negaidītu tetovējumu uz sejas. Pažēlojiet gan jauno pāri un izvēlieties tetovējumu slēptākā vietā, bet tādu, kas viņam liktu atcerēties par šo piedzīvojumiem bagāto dienu vienmēr.

Comments

comments