Mātes dienas dāvanu idejas dažādām māmiņām

Labākā mamma pasaulē ir pelnījusi dāvanu tik pat īpašu cik viņa pati. Mātes diena tuvojas un ir laiks meklēt piemērotu dāvanu, lai izteiktu mīlestību un cieņu savai mammai. Mammas diena ir lieliska iespējā parādīt mammai cik ļoti mēs viņu novērtējam un pateikt paldies, par visu, ko viņa darījusi.

Mātes dienas dāvanu padomi jebkurai mammai

Ikviena mamma ir citādāka un nav vienas dāvanas, kas būs piemērota visiem. Starp visām dāvanām mēs esam atlasījuši dažādas iespējas dažādām gaumēm, sākot ar mammām, kuras mīl relaksāciju un beidzot ar tādām, kuras labprāt nododas ekstrēmiem piedzīvojumiem.

Mammai, kurām patīk atpūsties

Tas nav noslēpums, ka mammas labprāt velta laiku sev un relaksācijai. Mammām, kas ilgojas pēc atpūtu, iesakām floutinga seansu, sāls istabas apmeklējumu vai karsto akmeņu masāžu.

Mammai, kurai patīk apgūt, ko jaunu

Ja Tava mamma mīl apgūt jaunas zināšanas, dāvā kādu no mūsu meistarklasēm. Vienalga vai tā būtu gleznošana, medus kūkas pagatavošana vai kādas citas meistarklases, mamma noteikti būs priecīga.

Mammai, kura mīl saulrietus

Dāvā mammai brīnišķīgu pieredzi saulrietā reisā ar kuģīti pa Daugavu. Romantisks un mierpilns piedzīvojums. Tomēr, ja mamma mīl aktīvāku pieredzi dāvā saulrieta ekspedīciju uz SUP dēļa.

Mammai, kurai patīk piedzīvojumi

Dāvā mammai jautru piedzīvojumu! Šeit dažas idejas jautriem brīžiem:

  • Taka kokos;
  • Lidojums ar lidmašīnu virs Rīgas;
  • Pārgājiens ar haskijiem;
  • Pārgājiens ar purva kurpēm.

Mammai, kura mīl puķes

Aizmirsti tradicionālos ziedus, pārsteidz mammu ar pašgatavotu ziedu vainagu, ko pēc tam varēs izkaltēt un izmantot kā durvju vainagu, piemēram.

Ja rokdarbi nav domāti tev, uzdāvini mammai iespēju apmeklēt floristikas kursus. Turpmāk ikvienos svētkos mamma varēs pārsteigt ar pašgatavotu ziedu pušķi!

Comments

comments