“Labākās sliktākās vakariņas, kādas esmu piedzīvojusi”.

  Iepazīsties šī ir Alise!

Varētu teikt, ka Alise ir kārtīga dzīves baudītāja un tieši tāpēc viņa ir Dāvanu Serviss zīmola vēstnese. Viņa, labprāt, saka ”Jā” aktīvam dzīves veidam un jauniem piedzīvojumiem! Ceļošana un kalnā kāpšana, Alisei arī nav sveša, papildus tam viņa rakata savu ceļojumu blogu!

Kā pati Alise saka- “Esmu diezgan impulsīva un azartiska, man ļoti patīk dažādi izaicinājumi. Kad biju maza, tad sapņoju kļūt par Tomb Raider. 😀 Tādēļ arī cenšos izvēlēties tādus piedzīvojumus, kas dzīvei piešauj asumiņu. Gan vecumdienās vēl paspēšu izgulēties komfortablās viesnīcās un atpūsties SPA. 🙂

Alise ir aktīva piedzīvojumu baudītāja. Mūsu aktivitāšu kārā zīmola vēstnese līdz šim ir braukusi ar ziemas kartingiem, nonākusi vīna pasaules ceļojumā, kur viņai bija iespēja piedzīvot vēl nebijušas sajūtas, baudot vīnu tumsā jeb “Wine in the Dark”. Un visbeidzot Alise piedalījās “Shitty Dinner” jeb sliktākajās vakariņās.

Lai zemāk kā Alisei veicās vakariņās “Shitty Dinner”.

Kas ir “Shitty Dinner”? 

“Shitty Dinner” jeb sliktās vakariņas ir viens no Dāvanu Serviss jaunākajiem piedzīvojumiem. Tas ir ēdiena baudījuma un aktiermākslas apvienojums! Vakariņu laikā Tev ir iespēja būt daļai no pārsteigumiem pilnas improvizācijas izrādes, kuras laikā satiksi godīgāko apkalpojošo personālu un, tajā pašā laikā, izbaudīsi gardas vakariņas trijās kārtās. 

Ikdienā Tu vari aiziet uz jebkuru restorānu un patīkamā gaisotnē pavakariņot, bet Shitty Dinner ir citādāk! Tu sastapsi negaidītus pārpratumus, traku pavāru, satrauktus viesmīļus un pats galvenais – smaidīgi viesi, ar kuriem kopā pavadīsi vakaru kā daļa no izrādes.

Alise:  

“Shtty dinner jeb tas, kas parasti paliek viesmīļu un pavāru pasaules aizkulisēs. Labākās sliktākās vakariņas, kādas esmu piedzīvojusi. 💩 Redzēju zināmas līdzības ar pašas pieredzi, kad strādāju par viesmīli – “nu ko tai tur atkal vajag”, “eu, es gribu apkalpot to smuko čali”, “bāc, es negribu iet pie tā galdiņa, lūdzu piesedz mani”. Tikai atšķirība bija tajā, ka šeit tas viss tiek pateikts un parādīts skaļi.

Gribi supergardas vakariņas un neērti jautrus mirkļus? Bet, lūdzu – rezervē sev un draugam shitty dinner! Goda vārds, es biju tik pārēdusies, ka šķita, ka pārsprāgs svārku poga. Bet, iespējams, tas bija daļēji arī smiešanās dēļ. Anyway – paldies  @davanuserviss par kārtējo foršo piedzīvojumu (jo es uz neforšiem nedodos).

🙌❤️ P.S. Alkohola lietošanai kopā ar viesmīļiem ir negatīva ietekme uz pārējo galdiņu apkalpošanas līmeni.

Comments

comments