Ko dāvināt Strēlniekam?

Klāt ir decembris, un svētku sezona jau ir sākusies. Noteikti daudziem šis laiks ir īpašs, jo tuvojas viņu dzimšanas diena, kas nozīmē, ka viņu draugiem ir jādomā oriģinālas un atbilstošas dāvanas saviem jubilāriem.

Kuri decembrī ir jubilāri? Gada pēdējā mēnesī savu jubileju svin strēlnieki! Esam sagatavojuši nelielu ideju sarakstu, ko dāvināt strēlniekiem. Noteikti spēsim Tev palīdzēt atrast tīkamāko dāvanu gan dāvinātājam, gan saņēmējam.

Dāvanu serviss

Kādi ir šīs horoskopa zīmes pārstāvji? Strēlnieki savas jubilejas atzīmē no 23.novembra līdz 21.decembrim. Strēlnieki pēc sava temperamenta ir visai impulsīvi. Viņi ir lieliskas kompānijas dvēseles. Strēlnieki ir enerģijas pilni, jautri un dzīvespriecīgi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir atvērti, atsaucīgi un ļoti labi draugi, jo pēc dabas ir labestīgi un vienmēr gatavi upurēties savu draugu un mīļo dēļ. Strēlniekus Tu neredzēsi noskumušu vai skeptiski noskaņotu, jo viņi ir optimisti un nebaidās no izaicinājumiem. Taču viņiem patīk pārspīlēt un nepatīk neko kārtīgi apdomāt.

Sievietes strēlnieces ir intelektuālas mākslinieces. Iesakām Tev iepriecināt savu strēlnieci ar skaistu dāvanu Kaligrāfija,  kas noteikti patiks mākslinieciskai strēlniecei.

Strēlnieces ir dabas un foto cienītājas.  Izjāde ar zirgu + fotografēšanās aizkustinās katru dabu mīlošu strēlnieci. Pozitīvu emociju pilna izjāde zirga mugurā un aizraujoša izrāde neatstās viņu vienaldzīgu.

romantiska-izjade-vesturiskaja-jumpravmuizas-parka

Strēlnieces ir aktīvas un sportu mīlošas sievietes, viņām patīk asas izjūtas un adrenalīns. Gada baltākajā periodā piemērota dāvana viņām būs Slēpošanas un snovborda prieki Žagarkalnā. Tur viņas varēs kārtīgi un no sirds izklaidēties un gūt fantastiskas emocijas.

shutterstock_23567503

Strēlnieks vīrietis ir gardēdis, tādēļ Tu varētu viņu iepriecināt ar oriģināliem kārumiem un eksotiskiem garšu baudījumiem. Tāpēc brīnišķīga dāvana strēlniekam būs Austrumu virtuves baudījums ķīniešu restorānā. Viņš izbaudīs eksotisko garšu ceļojumu un lielisku vakaru!

Nav noslēpums, ka strēlnieks ir inovatīvu un azartisku lietu cienītājs. Viņš labprāt seko līdzi visām jaunajām tehnoloģijām un izklaidēm, tāpēc uzskatām, ka strēlnieks izbaudīs lidojumu AERODIUM. 

Tu noteikti esi pamanījis, ka strēlnieks ļoti mīl nodarbes, kas ceļ viņa ego un uzlabo viņa emocionālo stāvokli. Ņemot vērā jau iepriekš minēto, ka strēlnieki mīl tehnoloģijas, tad viņus iepriecinās dāvana, kas apvienos šīs abas lietas. Īstā dāvana būs Quest room „GORDONS PRET E-CORP”. Tehnoloģijas un veiksmīgie atrisinājumi priecēs katru strēlnieku vīrieti.

Ceru, ka Tev noderēs kāda no šīm lieliskajām dāvanu idejām, lai padarītu strēlnieka īpašos svētkus vēl jaukākus. Novēlam Tev veiksmīgu šo skaisto svētku laiku un veiksmi ideālās dāvanas meklējumos!

Comments

comments