Ko dāvināt 12 gadus vecai meitenei vai zēnam?

Tuvojas nozīmīgi svētki, bet Tu joprojām prāto, kāda būtu labākā dāvana 12 gadus vecam bērnam? Izvēlies dāvanu, kas atbildīs viņa rakstura īpašībām un interesēm. Pat, ja Tavs dēls sapņo doties izbraucienā ar superauto, bet meita vēlas iemācīties spēlēt kādu mūzikas instrumentu – mums ir idejas ideālajai dāvanai! Neatkarīgi no tā, vai pērc dāvanu savam bērnam, brāļameitai vai krustdēlam, esi drošs, ka viņš par to priecāsies. Aplūko, kuru dāvanu ir vērts izvēlēties!

12 gadus veca meitene, bērns ar dāvanām

Dāvana piedzīvojuma formā ir iespēja pieredzēt ko patiesi unikālu. 12 gadus vecs bērns vēlas izpētīt un atklāt. Tāpat viņš vēlas būt neatkarīgs un lai pret viņu izturās nopietni. Tāpēc ir vērts piedomāt pie dāvanas, kas nebūtu pārāk bērnišķīga un atbilstu bērna individuālajām vēlmēm un vajadzībām. Ieskaties mūsu padomos!

Interesantas un aktīvas dāvanas 12 gadus vecai meitenei vai zēnam

Escape Room dāvanu karte ir dāvana, kas nodrošinās lielu devu prieka un izklaides. Escape Room ir mīklainu uzdevumu pilna telpa, kurā, lai veiksmīgi pabeigtu spēli, ir jāatrisina kāds tumšs nozieguma noslēpums vai patiesu pētnieku cienīgs piedzīvojums! Telpas ir izveidotas atblstoši dažādām tēmām, un ir lielisks interesantas atpūtas variants visai ģimenei, draugiem vai skolasbiedriem. Lai pieredze būtu veiksmīga, dalībniekiem vajadzētu piemist labām uztveres spējām un radošumam. Escape Room pašlaik ir viena no populārākajām izklaides vietām gan bērniem, gan arī pieaugušajiem. Lielākoties šāda veida spēles ilgst stundu. Tādēļ ir svarīgi sadarboties un risināt noslēpumu kopīgi, pirms laiks beidzas. Escape Room piedzīvojums ir fantastiska dāvana gan 12 gadus vecam zēnam, gan arī meitenei.

Bērni šajā vecumā labāk iepazīst sevi un atklāj savas aizraušanās. Viņus interesē izmēģināt jaunus izaicinājumus un atklāt, kas viņiem sagādā vislielāko prieku. Kādu dāvanu izvēlēties 12 gadus vecam bērnam? Mācīšanos spēlēt mūzikas instrumentu! Šīs pieredzes laikā skolotājs pielāgo mācību līmeni bērna individuālajām vajadzībām. Nodarbības vada profesionāls mūziķis, kurš palīdzēs Tavam bērnam sākt savu muzikālo piedzīvojumu no nulles. Mācīšanās spēlēt instrumentu ir lieliska dāvana ikvienam bērnam, kuram patīk mūzika. Vari veikt izvēli par labu vai nu bungu, vai ģitāraspēles nodarbībām. Muzikāls piedzīvojums ir iespēja bērnam piedzīvot ko jaunu un atklāt savus talantus.

Tāpat 12-gadnieki nereti ir enerģijas pārpilni un vēlas iztrakoties, jautri pavadot laiku. Batutu parka apmeklējums ir piemērots piedzīvojums ikvienam bērnam, kurš ir enerģisks, izbauda patiesas emocijas un izaicinājumus. Tā ir unikāla iespēja kāpelēt pa sienām, izlēkāties pa batutiem, kā arī iemācīties kādu triku. Turklāt pirms, pēc vai lēkāšanas piedzīvojuma pauzē bērns varēs izbaudīt garšīgu saldējumu, kas ir iekļauts piedāvājumā. Uzvāvini izpriecas!

Oriģinālas dāvanas 12-gadniekam

Pasažiera brauciens ar Ferrari vai Lamborghini ir dāvana, kas patiks visiem zēniem un meitenēm, kurus piesaista motorizētas lietas. Bērns sēdēs pasažiera sēdeklī, un kvalificēts instruktors vadīs unikālo luksus automašīnu, parādot tās spējas. Braukšana ar Lamborghini ir garantija īpašām emocijām. Ļauj savam bērnam pieredzēt superauto tuvplānā un sajust patiesu prieku par neparasto braucienu! Šo dāvanu Tavs bērns noteikti atcerēsies ilgu laiku.

Varbūt Tu meklē dāvanu mierīgam bērnam, kuram nepatīk ekstrēmi izaicinājumi? Kāda dāvana vislabāk patiks radošam 12-gadniekam? Šādā gadījumā kā laba ideja var noderēt dažāda veida darbnīcas. Kā vienu no tām piedāvājam picu darbnīcu, kas patiks gan zēniem, gan meitenēm. Nodarbības laikā bērns profesionāla picu meistara vadībā mācīsies cept gardo ēdienu īstās itāļu tradīcijās. Kā bonusu un punktiņu uz “i” garšu pieredzei viņš saņems saldējuma kokteili.

Vai Tu prāto, kāda dāvana būtu piemērota 12 gadus vecam bērnam, kuram patīk izkustēties? Vari paļauties uz dāvanu karti dienai atrakciju parkā, kur viņš pavadīs aktīvus un prieka pilnus mirkļus! “Boom Park” ir lielākais atrakciju parks Lietuvā un atrodas netālu no Palangas. Ar šo piedāvājumu vari apvienot izlēkāšanos ar ūdens priekiem! Tas būs lieliski piemērots visiem mazajiem un lielajiem fizisko aktivitāšu cienītājiem.

Ar kādu dāvanu piepildīt 12 gadus jauna bērna sapņus?

Bērni, kuriem patīk adrenalīns, noteikti izbaudīs lidojumu ar lidmašīnu virs Rīgas. Elpu aizraujošais skats no putna lidojuma viņam sagādās neaizmirstamas emocijas. Savukārt iespēja pašam izvēlēties lidojuma maršrutu, sēžot blakus prasmīgam pilotam, ļaus bērnam sajust pilnīgu brīvību un patstāvības sajūtu. Šāda unikāla dāvana būs piemērota bērniem, kuri nebaidās no augstuma un kuriem patīk izjust asas emocijas.

Nebijušas izjūtas Tavam 12-gadniekam sagādās arī niršanas piedzīvojums. Tā ir zemūdens peldēšanas nodarbība drošā vidē – baseinā, kura maksimālais dziļums ir 2 metri. Pieredzējis instruktors 12 gadīgajam puisim vai meitenei iemācīs pētīt pasauli zem ūdens, paverot fantastiskas aktīvās atpūtas iespējas visai ģimenei jūsu nākamajā ceļojumā!. Iespējams, tas būs jaunas aizraušanās atklājums, kuru pēc nodarbības jau īstenot dabīgajos ūdeņos!

Vēl aizvien nezini, ko dāvināt 12 gadus vecam zēnam vai meitenei?

Ja vēl arvien neesi pārliecināts, par kuru dāvanu 12 gadus vecs bērns priecāsies visvairāk, uzdāvini viņam dāvanu komplektu “Bērniem”! Tas ļaus viņam pašam izvēlēties vienu dāvanu no plaša piedzīvojumu klāsta! Fiziskās aktivitātes, darbnīcas, izklaide – atmiņās paliekoša pieredze ir garantēta! Šī būs fantastiska dāvana, piemēram, Starptautiskajā bērnu tiesību aizsardzības dienā, dzimšanas dienā, vārda dienā un citos svētkos.

Ir pienācis laiks lietu vietā sākt dāvināt unikālas pieredzes! Tieši tās dāvanu saņēmējiem ļaus izzināt pasauli, paplašināt savu aizraušanos klāstu un satikt vienaudžus ar līdzīgām interesēm. Turklāt tās nekad nekrās putekļus, netiks salauztas un izmestas. Šādu dāvanu iegāde ir pavisam vienkārša, un pieejamās iespējas pārsteidz ar savu oriģinalitāti!

Comments

comments