Kāzu dāvanu gids 2021 – 5 idejas dāvanām

Vai esi saņēmis ielūgumu uz kāzām? Tas ir brīnišķīgi, jo nenoliedzami kāzas ir vieni no skaistākajiem svētkiem! Kad mūsu draugi, radi vai citi tuvie cilvēki precas, mēs vēlamies sagādāt vislabāko dāvanu!

Kāzu dienā tiek svinēta jaunā pāra mīlestība un protams Tu vēlies darīt visu iespējamo, lai šo dienu padarītu īpašu. Ja pāris nav norādījis, ko vēlas saņemt kāzu dāvanā, tas var sagādāt daudz rūpes par labākās dāvanas izvēli. Tāpēc mēs iesakām padomāt, kas vislabāk varētu raksturot pāri un izvēlēties dāvanu saistībā ar to. Uzdāvini patiesas emocijas arī pēc kāzām – izvēliespiedzīvojumu dāvanu. Pat ja jaunais pāris sarakstā jau ir ielicis, ko vēlētos saņemt kāzās – papildini dāvanu ar kādu jauku atpūtu vai restorāna pieredzi!

Šajā rakstā apkopojām 5 idejas dāvanām, kas radīs patiesu prieku un būs īstais papildinājums jebkura pāra svētkos!

5 kāzu dāvanu idejas 2021

1. Izbrauciens ar jahtu kopā ar mīļoto

Romantisks brauciens pretī saulrietam – vai var būt kas vēl romantiskāks? Dāvā iespēju izbaudīt neaizmirstamus skatus, emocijas un vienam otra kompāniju! Brauciens ar jahtu būs piemērota dāvana jaunajam pārim vai vedējiem, kuri labprāt bauda romantisku divvientulību. 

2. Šampanieša glāzes ar gravējumu

Atstāj skaistu vēstījumu uz šampanieša glāzēm, ko jaunais pāris lietojot ikreiz varēs atcerēties savu skaisto dienu! Pasniedz dāvanu kopā ar izmeklētu šampanieti svinībām divvientulībā! 

3. Dāvana jaunām zināšanām

Dāvā iespēju pavadīt laiku kopā un apgūt jaunas zināšanas. Gleznošas kursi, ekskursija Sexy Style veikalā vai viskija degustācija būs dāvana, kas noteikti satuvinās jaunlaulātos. 

4. Halāti ar vārdiem

Vai nav jauki satīties halātā pēc saunas vai vannas apmeklējuma? Dāvā jaunlaulātajiem halātus ar viņu ģimenes uzvārdu!

5. SPA brīvdienas

Lieliska dāvana brīvdienām vai mini medus mēnesim! Atpūta greznā viesnīcā, relaksācija SPA centrā, vakariņas un gardas brokastis! Dāvā atpūtu kādā no viesnīcām!

Comments

comments