Kā vecmeitu ballīti padarīt neaizmirstamu?

Vecmeitu ballītes plānošana – aizraujošs, bet tajā pašā laikā tas var būt arī ļoti nogurdinošs darbs. “Dāvanu Serviss” Tev piedāvā divas aizraujošas dienas pilnas ar aktivitātēm, kas piemērotas katra gaumei un paliks atmiņā gan topošajai līgavai, gan viņas draudzenēm!

Pirmā diena.

Vēlie rīti un garda kafija – pirmā pietura – kafijas pagatavošanas meistarklase. Vai var būt vēl labāks veids, kā iesākt rītu? Kopā ar draudzenēm varēsi ne tikai pagatavot garšīgu kafiju, bet arī degustēt to.

Cik labi ir dažreiz izrauties no Rīgas! Kad kafija padzerta, tālāk dosieties uz Siguldas pusi, kur jūs sagaidīs divu stundu pārgājiens ar haskijiem “Cecīļu dabas takā”.

Pēc svaigā gaisa un aktīvās pastaigas ar haskijiem, par sevi noteikti liks manīt izsalkums – par to parūpēsies restorāns “Gadalaiki”, kas atrodas SPA viesnīcā “Ezeri”, kurā baudīsiet izsmalcinātas un gardas vakariņas.

Kas gan būtu īsta vecmeitu ballīte, bez SPA atpūtas un nakšņošanas viesnīcā? Viesnīcas “Ezeri” SPA pieejama sauna un turku tvaika pirts, siltais un aukstie baseini ar masāžas ierīcēm. Bet vakara noslēgumā – relaksējoša masāža visam ķermenim ar ēterisko eļļu kokteili.

Otrā diena.

Pēc garšīgām brokastīm, ko piedāvā viesnīca “Ezeri”, dosieties atpakaļ uz Rīgu, lai izbaudītu pēdējo aktivitāti – lidojumu ar paraplānu virs Rīgas kopā ar instruktoru. Nervu kutinošais piedzīvojums būs lielisks noslēgums neaizmirstamajām brīvdienām!

Comments

comments