Izlaiduma dāvanu idejas visiem budžetiem

Izlaidumu sezona tuvojas! Kas ir laba dāvana izlaidumā? Vai nu tu vēlies ietaupīt vai esi gatavs iztērēt vairāk, šajā rakstā atradīsi idejas dāvanām ikvienam budžetam!

Atceries, ka pati ideja ir pats galvenais un dāvanas vērtība slēpjas tieši tajā!

Dāvanas izlaidumā zem 50 €

1. SUP saullēkta brauciens

Baudi saullēktu purvā! Neaizmirstami skati un brīnišķīgas emocijas pašā rīta agrumā uz SUP dēļa purvā!

2. Izjāde ar zirgu diviem

Izjādes laikā dāvanas saņēmējs varēs aplūkot un pamanīt daudz vairāk interesantu dabas skatu nekā vienkārši pastaigājoties. Pieredzējuši instruktori ir izstrādājuši vairākus aizraujošus un interesantus maršrutus, lai garlaicīgi nebūtu ne mirkli. 

3. Atpūta ezera krastā

Viesu nams “Ungurmalas” un tā gleznainā apkārtne ir ideāla vieta sportiskām aktivitātēm un atpūtai svaigā gaisā.

4. Lidojums ar deltaplānu virs Rīgas

Apskati Rīgu no putna lidojuma! Šajā lidojumā ieraudzīsi Rīgas namu jumtus, torņus un ikdienas dzīvi no augšas! 

5. Brauciens ar krosa motociklu

Unikāla iespēju izbaudīt aizraujošu braucienu ar krosa motociklu speciāli tam sagatavotā trasē. Liels ātrums, motora dūkoņa, adrenalīns un neatkārtojama pieredze vadot šo motociklu. 

6. Eklēru meistarklase

Eklēru darbnīca piedāvā iemācīties izcept un pagatavot eklēru no A-Z. Meistarklases laikā katrs dalībnieks apgūst eklēru pagatavošanas tehniku, sagatavos pildījumus un izdekorēs pats pēc savas gaumes. Mājās būs iespēja doties ar pilnu kasti paštaisītiem eklēriem, recepti un labu garastāvokli!

Dāvanas izlaidumā virs 50 €

7. Brauciens ar superauto Biķernieku trasē

Superauto vadīšana – elpu aizraujošs piedzīvojums, kam nespēs pretoties neviens sporta automašīnu fans! Leģendārās automašīnas, adrenalīns, neatkārtojamas emocijas, esot pie Lamborghini Gallardo vai Ferrari F430 stūres.

8. Brīvdienas namiņā kokā

Kurš gan bērnībā nav sapņojis par namiņu kokos? Laiks piepildīt bērnības sapņus! Aizbēdziet no pilsētas trokšņiem un izbaudiet  īpašu noskaņu, lūkojoties uz Pāvilostas jūras krastu no namiņa kokā, kas atrodas tikai 20 metru attālumā no jūras. “Miera osta” būs lieliska vieta, kur aizmirst par ikdienas rūpēm, pastaigājoties pa priežu mežu, baudot gleznaino dabas ainavu, dodoties nesteidzīgā pastaigā uz Akmeņraga bāku vai Pāvilostu, vai vienkārši atpūšoties jūras krastā. 

9. Brauciens ar kvadracikliem

Piešķil dzirksteli, ja apnikusi rutīna – izbrauciens ar kvadraciklu būs tas, kas nepieciešams, lai gūtu adrenalīnu un izrautos no ikdienas spriedzes! Brauciena laikā ir iespējams iepazīt tuvākās apkārtnes meža ceļus un izbraukt tur, kur vēl neviens nav izbraucis.

10. Gleznošanas meistarklase “Māksla kā relaksācija”

Nodarbība ļauj atbrīvoties no stresa un pārdzīvojumiem. Nodarbības mērķis – gūt pozitīvas emocijas, atpūta, radīt mākslu, baudot garšīgu ēdienu!

11. Lidojums ar lidmašīnu 

Lidojuma piedzīvojums virs Rīgas! Lidojuma maršrutu dāvanas saņēmējs var izvēlēties pats, saskaņojot to ar pilotu. Prasmīgs un profesionāls pilots parūpēsies, lai no lidojuma būtu iespējams gūt tikai vislabākās emocijas.

12. Interjera dizaina online pamatkurss

Dāvā iespēju turpināt mācīties. Vienīgais online interjera dizaina kurss Latvijā! Studiju sākumā būs jāatrod telpa, kuru pārveidot, un visa kursa laikā tiks strādāt pie šīs telpas iekārtošanas. 

Ja netardi šeit piemērotu dāvanu absolventam, izvēlies mūsu nomināla dāvanu karti, kuras vērtību būs iespējams pielgāgot precīzi Tavam budžetam!

Comments

comments