Idejas krāsainām Lieldienu brīvdienām!

Pietik zvilnēt dīvānā! Lai gan ciemos braukt nedrīkstam, tas nav iemesls brīvdienas pavadīt tikai un vienīgi veroties zilajos ekrānos! Ir īstais brīdis izdarīt, ko tādu, kam nekad neatlika laika. Bet ja Tavas idejas apstājas tikai un vienīgi pie nākamā TV seriāla, šeit apkopojām mūsu Dāvanu Serviss piedzīvojumu ekspertu TOP idejas!

Izmēģini jaunu olu krāsošanas tehniku!

Šogad ir īstais laiks, kad sevī attīstīt radošumu un izmēģināt pavisam jaunas tehnikas olu krāsošanā! Atceries – nekas nav labāks par dabas krāsām! Bietes, mellenes, upenes, kurkuma – šīs visas dabas dotās krāsas piešķirs Lieldienu olām pavisam jaunu izskatu! Nebaidies eksperimentēt!

Pārbaudi savus spēkus virtuvē!

Laiks notraust putekļus no pavārgrāmatas un izmēģināt kādu sen kārotu recepti! Tik pat labi gardus padomus atradīsi internetā! Vai esi kādreiz baudījis Lieldienu kuliču? Nē? Steidz pagatavot!

Ja nu tomēr kājas sāp no pūpolu meklēšanas vēl neatklātās dabas takās, šeit būs dažai ēdienu līdzņemšanas piedāvājumi izcilam vakariņu galdam!

Vasara nav aiz kalniem!

Kad vēl jums ir bijis laiks saplānot visneaizmirstamākos vasaras piedzīvojumus? Ļaujieties domu lidojumiem, salieciet vasras “to do” sarakstu. Ticiet mums, kad piedzīvojumi ir ieplānoti – garstāvoklis paceļas par 100%.

Ieskaties šeit, jo tagad par neticamām cenām, vari iegādāties neticamus piedzīvojumus!

Iekop savu dārziņu!

Darbošanās dārzā noteikti var pieskaitīt pie mediatīvām nodarbēm. Pat ja Tev nav 100ha zemes pleķis pie mājas, savu dārziņu vari izveidot arī uz saulainas palodzes. Iesēj dilles, izaudzē lociņus!  

Tomēr, ja Muris spītīgi saka, ka tā ir viņa zvilnējamā palodze, varam padalīties ar vēl vienu stresu mazinošu nodarbi, ko par 0 EUR vari arī kādam uzdāvināt!

Comments

comments