EscapeRoom.lv

   Katrs no mums kaut reizi sava dzīvē internetā ir spēlējis dažādas spēlītes, kurās bija nepieciešams atrisināt kādu sarežģītu lietu vai vienkārši aizbēgt no istabas. Izklausās vienkārši, bet, lai to veiksmīgi atrisināt, ir jāpiepūlas un vajag pieslēgt ne tikai savu uzmanību, bet arī loģisko domāšanu. Atslēgu meklēšana, uzdevumu risināšana, cipari, burti, paslēptuves, laiks iet ātri, spriedze aug ar katru minūti, bet tomēr laiks ir aizvadīts satriecoši. Šādas spēles aizrauj, vai ne? Bet ko Jūs teiksiet, ja šos uzdevumus var atrisināt reālajā dzīvē, kopā ar draugiem? Tagad tas ir iespējams pateicoties projektam EscapeRoom.lv. Tas ir jauns projekts, kurš piedāvā jautri un interesanti pavadīt laiku, nelielām cilvēka grupām (2 – 4 cilvēki). Jūs tiekat ieslēgti istabā uz 60 minūtēm, kopā ar draugiem, paziņām vai kolēģiem, un Jums ir jāatrisina dažādas mīklas, jāmeklē paslēptuves, jāpielieto loģiskā domāšana. Mērķis ir vienkāršs, iznākt no istabas laikā! Ja Jums neizdodas, Jūs atbrīvo, bet, lai uzdevumu izpildīt līdz galam, būs jānāk vēlreiz, vai jāpaliek ar vieglu neapmierinātības sajūtu.

9532_r

Beidzot devāmies uz EscapeRoom.lv. Jau no sākta gala gaidīju kaut ko labu, jo par šo piedāvājumu ir daudz kā pozitīva dzirdēts. Un taisnība – ļoti interesanti, jautri. Tiešām liels paldies par laipno sagaidīšanu un foršo aktivitāti!”, stāsta Roberts, kas jau ir izmēģinājis EscapeRoom.lv

Pārbaudījums ir lieliski piemērots atpūtai kopā ar kolēģiem, jo palīdz saliedēt kolektīvu. Tikai ar kopīgiem spēkiem ir iespējams izbēgt no istabas.

 Monta: „Uz aktivitāti biju kopā ar kolēģiem. Noskaņojums bija azartisks, jo biju dzirdējusi, ka atslēgu meklēšana nav tik vienkārša, kā varētu šķist. Pasākums patika, jo tas liek darboties komandā, “aktivizēt” loģisko un arī neloģisko domāšanu. Esmu ļoti priecīga, ka mēs atradām visas 7 atslēgas laikā 🙂 Lieliska vieta, kur aiziet ar draugiem, kolēģiem un atslēgties no darba dienas 🙂 Paldies par viesmīlību!”

9446_r

EscapeRoom.lv ir lieliska iespēja forši pavadīt laiku kopā un uzzināt, kurš no taviem draugiem ir uzmanīgāks, kam ir viegli risināt sarežģītus uzdevumus un kurš var ieņemt komandas līdera vietu.

Izmanto šo unikālu iespēju! Vairāk informācijas www.davanuserviss.lv mājaslapā!

Comments

comments