Dinner in the Sky®

50 metru augstums, 1 galds, 22 dalībnieki: Dinner in the Sky® – tas ir piedzīvojums ikvienam gardēdim!

Par projektu

Dinner in the Sky® – unikāls pasākums, kas notiek vairāk kā 30 valstīs visā pasaulē. Restorāns debesīs piedāvā neparastu iespēju izbaudīt slaveno vietējo un ārvalstu pavāru ēdienus 50 m augstumā, baudot vienreizēju panorāmu. Profesionāla komanda sasēdinās 22. dalībniekus pie galda, kura centrā atrodas šefpavārs. Šī ir iespēja ne tikai vērot procesus, kas notiek virtuvē, bet arī sazināties ar pašu kapteini.

2700_r

Ekskluzivitāte un drošība – divi galvenie principi Dinner in the Sky®, kas reglamentē to, ka šo neparasto pasākumu organizatori veiksmīgi attīstījuši un tas ir iemīļots visā pasaulē. Ekskluzīva virtuve, elpu aizraujošs skats un adrenalīns no augstuma izraisītas vieglas trīsas un neparasta garšu daudzveidība – tas viss rada unikālu atmosfēru Dinner in the Sky®.


Dinner in the Sky® Latvijā

Pirmo reizi Latvijā Dinner in the Sky® norisinājās 2012. gada vasarā. Vienu nedēļu jūnijā, pašā pilsētas centrā, Rātslaukumā pie Melngalvju nama, galvaspilsētas iedzīvotāji un viesi baudīja jaunu, neaizmirstamu piedzīvojumu un talantīgu šefpavāru gatavošanas ēdienus.

2013. un atkārtoti arī 2014. gadā Dinner in the Sky® atgriezās Rīgā, lai sniegtu jaunas iespējas un remdētu gardēžu vēlmi pēc pasaules slavenu šefpavāru gatavotajiem ēdieniem. 2013. un 2014. gadā pasākumā piedalījās arī viens no daudzsološākajiem pavāriem Baltijā – Mihkels Heinmets, viņa restorāns Degustare atrodas arī Rīgā.
Šogad 2014. gadā, Dinner in the Sky® atkārtoti apmeklēja Latviju, bet šoreiz restorāns 50 metru augstumā pacēlās virs Jūrmalas, paverot skatu pār kurortu pilsētu, ļaujot dalībniekiem baudīt neaizmirstamu saulrietu saksafona skaņu pavadībā.

Dinner in the Sky® Latvijā piedāvāja apmeklētājiem piecas iespējas: Brokastis debesīs, Pusdienas debesīs, Vakariņas debesīs kopā ar šefpavāru. Kā arī tika piedāvāti kokteiļi un šampanietis debesīs, kas ir tiem, kuri vēlas palutināt ne tikai garšu kārpiņas, bet arī apbrīnot lielisko Rīgas vai Jūrmalas panorāmu un sajust nelielu adrenalīna devu asinīs.

                          8683_r

Varam iepriecināt arī 2015. gadā! Dinner in the Sky® ieradīsies Rīgā un Jūrmalā vasaras mēnešos, par precīzāku laiku būs iespējams uzzināt sākot ar marta mēnesi.

Ja vēl nav sanācis nobaudīt neaizmirstamo Dinner in the Sky® piedzīvojumu, tā ir iespēja un izaicinājums 2015. gadam, kuru katrs īstens gardēdis var izmēģināt uz savas ādas. Uzdrošinies pacelties debesīs!

Vairāk informācijas par mūsu piedāvājumu meklē: www.davanuserviss.lv

Comments

comments