Dāvanas mammai par mazāk kā 50 EUR – 5 dāvanu idejas Mātes dienai, ko varēsi atļauties

Pavisam drīz, 8. maijā, svinēsim Māmiņdienu un sveiksim mūsu mīļās, gādīgās un labākās mammas. Ko dāvināt mammai Mātes dienā? Mēs esam apkopojuši 5 idejas Māmiņdienas dāvanai par mazāk kā 50 EUR.

Mātes dienas dāvanas zem 50 EUR

Vai zini, kas aizrauj Tavu mammu? Varbūt viņai patīk māksla vai ēst gatavošana? Varbūt Tava mamma labprāt baudu relaksējošu atpūtu SPA vai nododas ekstrēmākām izklaidēm? Lai arī kāda dāvanu viņu varētu iepriecināt o noteikti atradīsi mūsu piedāvājumā! 

1. Gleznošanas meistarklase no ’’Art&Wine’’

Iepriecini ar radošu dāvanu! Art & Wine – tās ir 3 stundas radošas un sirsnīgas atmosfēras, kur, profesionāla mākslinieka vadībā, radīt savu gleznu, baudīt vīnu un saņemt neaizmirstamas emocijas. Kura mamma gan nepriecātos par šādu dāvanu?

2. Makarūnu gatavošanas meistarklase

Vai Tavai mammai patīk gatavot? Uzdāvini iespēju apgūst makarūnu gatavošanas mākslu! Tava mamma iemācīsies pagatavot dažādu pildījumu makarūnus, lai baudītu tos ne tikai pēc meistarklases, bet arī iepriecinātu ģimeni svētkos un ikdienā.

3. SPA rituāls „Ceriņu jūra”

Mamma noteikti sen jau ir pelnījusi atpūtu! Māmiņdienā uzdāvini smaržīgo un relaksējošo SPA rituālu. Mamma varēs izbaudīt mierpilnu laiku pavasarīgā masāžā!

4. Lidojums ar lidmašīnu AEROPRAKT-32 virs Jūrmalas

Šī ir lieliska dāvana sievietei, kura labprāt izbauda sirdi kutinošas emocijas! Kopā ar pieredzējušu pilotu Tu uzdāvināsi iespēja izlidot divvietīgajā AEROPRAKT-32 lidmašīnā. Šis aizraujošais piedzīvojums ļaus paskatīties uz jūru no augšas, izbaudīt skaistus skatus un nokļūt mazliet tuvāk mākoņiem!

5. Individuāla jāšanas apmācība

Izjāde ar zirgu ir oriģināla dāvana, kas sniegs pozitīvas emocijas! Šī Mātes dienas dāvana sniegs iespēju pieredzējušu zirgkopju un treneru apgūt pirmās jāšanas iemaņas un nostiprināt esošās. Izjādes notiek pa apvidu kā arī pa laukumu. Iepriecini savu mammu ar sirsnīgu un aizraujošu piedzīvojumu!

Sveicam visas māmiņas Mātes dienā! 🌸

Comments

comments