Baudi vasaru! TOP piedzīvojumi uz ūdens šovasar!

Vasara ir klāt un piedzīvojumi beidzot var sākties! Un kas gan būtu neaizmirstama vasara bez ūdens izklaidēm? Laivu braucieni, niršana, burāšana, peldēšana un kāda ekstrēmāka nodarbe – pie mums Tu atradīsi it visu, ko sirds kāro!

Ieskandini vasaru kopā ar savu labāko kompāniju, dodoties divu dienu braucienā jeb ballītē ar “Tusiņu plostu”. 25 kilometru garajā maršrutā Līgatne-Sigulda varēsiet sarīkot īstu tusiņu, jo uz plosta pieejams galds, grils, soli, un, protams, glābšanas inventārs. 

Laiskākas atpūtas cienītāji noteikti novērtēs 3 stundu garo braucienu ar jahtu “Stars”. Nobaudiet gardu maltīti, malkojiet atsvaidzinošus dzērienus un noķeriet silto vasaras sauli labāko draugu kompānijā. 

Ņem līdzi mīļoto cilvēku un dodies relaksējošā atpūtā uz Liepāju – tur Tevi sagaidīs piedzīvojums uz SUP dēļa un nakšņošana bungalow mājiņā. Romantiski ne? 

Tomēr vasara ir arī ļoti labs laiks, lai ne tikai atpūstos, bet arī iemācītos, ko jaunu – apmeklē 13 nodarbības, lai iemācītos nirt atklātos ūdeņos tepat Rīgā. Kursa beigās saņemsi starptautisku sertfikātu. Foršas iemaņas, ar kurām palielīties draugiem, ne? 

Ja Tev vasarā ir kādi svētki, bet šogad tos negribas rīkot, dodies kopā ar ģimeni vai tuvākajiem draugiem uz Ludzas peldošo atpūtas māju. Grils, pirts, vasara – ezera vidus. Atpūta, ko pelnījis ikviens! 

Bet, ja nu jūties apjucis visās ūdens izklaidēs, iegādājies dāvanu komplektu “Ūdens piedzīvojumi” un izvēlies sev piemērotāko piedzīvojumu!

Comments

comments