Aizmirsi iegādāties dāvanu laicīgi? Tu neesi viens!

Draugam šodien dzimšanas diena, bet ikdienas steigā to piemirsi un nu esi palicis bez dāvanas? Tu neesi vienīgais, kam tā gadījies, tāpēc “Dāvanu Serviss” būs Tavs labākais draugs un nāks Tev palīgā, jo pie mums varēsi atrast atbilstošāko dāvanu vien pāris minūšu laikā!

Ja aizmirsi dāvanu mammai…

Mammas vienmēr atceras parūpēties par mums un dažreiz viņas tik ļoti rūpējas par citiem, ka aizmirst parūpēties pašas par sevi, tāpēc uzdāvini mammai laisku atpūtas dienu, aizvedot viņu uz “Old Riga Spa”, kur abas varēsiet atpūsties 4 stundu garumā, lai pēc tam kopā dotos uz vakariņām tumsā “Dine in the Dark”.

Ja aizmirsi dāvanu tētim…

Tētiem vienmēr patīk mesties jaunos piedzīvojumos un izzināt ko jaunu. Ja Tavs tētis ir kaislīgs makšķernieks, aizved viņu “Copes piedzīvojumā ar gidu”  tepat Rīgā, bet, ja Tavam tētim tomēr patīk relaksējoša atpūta, viņš priecāsies par “Harmonizējošo masāžu vīrietim” no Aqua Villa SPA. 

Ja aizmirsi dāvanu māsai vai brālim…

Apsēsties, papļāpāt un pasmieties – cik gan bieži mums atliek laika to izdarīt kopā ar savu brāli vai māsu? Dodieties kopā uz improvizācijas vakariņām “Shitty Dinner , lai pavadītu laiku smejoties un baudot gardas vakariņas brīvā gaisotnē! 

Ja aizmirsi dāvanu otrajai pusītei…

Mēs katrs esam pelnījuši uz brīdi apstādināt laiku un ļauties nesteidzīgai atpūtai, un iespēja izbaudīt to kopā ar mīļoto cilvēku, šo brīdi padarīs vēl īpašāku. Dodies kopā ar savu otro pusīti izjust “Piecus laika mirkļus “Piena Muižā”. Masāžas, gardas vakariņas un nakšņošana divvietīgā numuriņā. 

Ja aizmirsi dāvanu draudzenei, draugam vai kolēģim…

Paķer līdzi savu labāko draugu kompāniju un dodies jestrā ballīšu braucienā divu dienu garumā ar “Tusiņu Plostu”! Jautras sarunas un skaļa ballīte – lieliskas atmiņas uz visu mūžu!


Comments

comments