8 veidi kā pārsteigt sievieti 8. martā!

ANO pirmo reizi sāka svinēt 8. martu kā Starptautisko sieviešu dienu 1975. gadā. Kopš tā laika ikvienas 8. marta svinības ir koncentrētas uz sievietēm un viņu vienlīdzību, varu, sasniegumiem, lomu sabiedrībā. Ar lielu vēsturi aiz muguras, mūsdienu sieviete, kuru mēs šodien redzam mūsu dzīvēs, ir spēcīga jebkurā jomā, bet tajā pašā laikā arī trausla būtne, kura pelnījusi īpašu uzmanību vai rūpes.

shutterstock_176098835

NR.1. Nebeidzamā klasika- ziedi

Neatklāšu Jums neko jaunu, jo pārsteigums sievietei būs izdevies arī tad, ja tiek dāvinātas puķes…

Sarkanas rozes? Protams, klasika vienmēr ir modē. Tomēr, vīrieši, Jūs spējat labāk. Marts ir dabas mošanās svētki, tāpēc priekšroku vajadzētu dot pirmajiem pavasara ziediem. Krokusi nozīmēs – svaigu uztveri, sniegpulkstenīši – maigumu, narcises – mūžīgu skaistumu, pasakainās tulpes- trauslumu.

Ziedu veikali mūsdienās piedāvā acīm neaptverumu puķu daudzveidību! Pārsteidziet sievieti ar radošu iztēli. Kad puķu pušķis gatavs, neaizmirstiet pievienot skaistu kartīti ar paša sacerētu apsveikumu, tas padarīs šo pārsteigumu patiesi sirsnīgu!

shutterstock_1019042920

NR.2. Gardēžu vakariņas ar odziņu

Jauks vakars restorānā, galdiņš diviem, romantiska atmosfēra… Vēlaties sievieti pārsteigt pa īstam? Aizmirstiet ierasto galdiņu diviem. Kā būtu ar iespēju baudīt vakariņas pilnīgā tumsā jeb “DINE IN THE DARK”, sniedzot nebijušu sajūtu pieredzi savai taustei, ožai, garšai.

Ir tik daudz iespējamo variantu, kad runa ir par to, kā palutināt viņu ar gardēžu cienīgi pieredzi. Gadījumā, ja vēlaties baudīt eksotiskākas garšas vilinājumu Austeru baudījums Restorānā „Buržujs“ būs īstā dāvana Jums ar dāmu.

shutterstock_750685072

NR.3. Palutiniet viņu

Ja jau sieviete ir 8. pasaules brīnums, tad viņa tā arī jālutina. Nav svarīgi vai tā būs masāža, SPA procedūra vai relaksācijas centra apmeklējums, Jūs varat būt pārliecināts, ka tas tiks novērtēts. Pats labākais, šīs dāvanas pozitīvais devums atspoguļosies viņas izskatā un smaidā. Atliek vien uzzināt, kādu procedūru viņa viskvēlāk vēlētos. Varbūt tā būs saldā šokolādes SPA kūre vai zemūdens masāža ar pērļu vannu, iespējams pavasarīga pilna ķermeņa aroma masāža ceriņu ziedos? Ļaujiet sievietei pabūt vienai ar savām domām un nododiet viņu profesionālu masieru rokās.

shutterstock_61711201

NR.4. Divi zaķi ar vienu šāvienu

Visiem patīk saldas dāvanas un sievietes jau nu noteikti ir īstas kārumnieces. Uzdāvināt dāmai tradicionālo torti vai šokolādi šķiet diezgan vienmuļi pat neinteresanti. Savukārt, kopā doties izzināt pašu saldāko ēdienu gatavošanas mākslu- lūk tas būs aizraujoši. Ieguvēji būsiet Jūs abi, jo konditorejas meistarklasē apgūsiet kā pagatavot mutē kūstošus makarūnus, krēmīgus eklērus, diētisko Pavlovas kūku vai gaisīgos zefīrus u.c. Saldēdiens vakaram sarūpēts! Dāvana noteikti būs trāpījusi mērķī, jo vismīļākie pārsteigumi taču ir tie, kas pavadīti kopā, vai ne?

shutterstock_56418463

NR.5. Rotaslietas

Juvelierizstrādājumi, bez šaubām, ir viena no visiecienītākajām dāvanām sievietei. Tas tādēļ, ka rotu sievietes dzīvē nekad nevar būt par daudz. Tās izceļ viņas individualitāti, personību un daili. Tomēr jebkuru rotaslietu nepieciešams izvēlēties, ne tikai ņemot vērā cilvēka vecuma kategoriju, ādas, acu krāsu, sejas tipu, bet arī personību un raksturu. Rotaslieta būs dāvana, kura nezaudēs savu vērtību gadiem ejot un iespējams vienmēr paliks atmiņā.

shutterstock_1018793653

NR.6. Sieviešu dienas dāvanu grozs

8. martā labprātāk meklējat kaut ko vairāk personalizētu? Sieviešu dienas dāvanu grozs ir fantastiska ideja. Šo dāvanu varat izveidot pats vai arī pasūtīt. Pārsteiguma grozā iekļaujiet tādu sortimentu, kas atbildīs viņas gaumei un interesēm. No svaigiem ziediem, makarūniem, delikatesēm, šokolādēm līdz mīkstajām rotaļlietām, kafijas krūzītēm, atslēgu piekariņiem, un dažādiem citiem elementiem. Jūsu dāvanu grozs būs lielisks veids, kā viņu novērtēt.

shutterstock_645907177

NR.7. Foto stāsts

Cik gan bieži ir dzirdēti joki par sieviešu fotografēšanās paradumiem un biežumu. Jā, daiļajam dzimumam, uzņemt bildes ir būtisks dzīves elements. Varbūt viņas kvēlākā vēlme ir kaut uz dienu justies kā fotomodelei? Tomēr ne katrai sievietei ir bijusi tā iespēja izmēģināt profesionālu fotosesiju. Tas vien nozīmē, ka šāda dāvana noteikti patīkami pārsteigs. Atliek pieņemt lēmumu vai tā būs privāta fotosesija, koša brīvdabas fotosesija vai jutekliska studijas fotosesija ar make-up.

shutterstock_309106055

NR.8. Diena brīvā dabā

Dāmu intereses mēdz būt gan sarežģītas, gan vienkāršas, tomēr visu caurvij vēlme pēc sirsnības, uzmanības. Iespējams sieviete nevēlas nekādas dārgas dāvanas vai ekstravagantu pārsteigumu un visvairāk viņa novērtēs laiku, ko pavadīsiet divatā. Tā var būt gan pastaiga, gan izbrauciens brīvā dabā, pat pikniks kāpās pie jūras un nav jābaidās aukstuma galvenais, lai līdzi termoss ar siltu tēju un kāds pleds. Jebkura sieviete būs pārsteigta, pat apburta no tā, ka izrādijāt iniciatīvu kopā dodies brīvā dabā.

Comments

comments