5 īpašas dāvanas Valentīndienā mīļotajam cilvēkam

Nekas nevar būt skaistās par mīlestību! Bet īpaši skaists ir tieši mīlestības sākums, kad rūpīgi izvēlējies piemērotākos ziedus pirmajam randiņam, interesantāko pirmo piedzīvojumu, esot kopā, vai romantiskāko restorānu gada jubilejas atzīmēšanai. Lai nezaudētu sajūtas, ko nesuši šie vienreizējie notikumi, katru gadu visā pasaulē tiek atzīmēta Valentīndiena jeb visu mīlētāju diena, kuras mērķis ir atgādināt par to, cik ļoti svarīgs mums ir mīļotais cilvēks un cik ļoti mēs to mīlam. Tiesa, ar katru gadu paliek arvien grūtāk pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar ko skaistu, romantisku un atmiņās paliekošu, tādēļ Dāvanu Serviss ir parūpējies par to, lai Tavas idejas neaptrūkstas un īpašu pārsteigumu Valentīndienā saņem katrs mīlētājs!

1.Vīna degustācija tumsā ‘’Wine in the Dark’’

Daudziem pāriem malkot vīnu sveču gaismā ir ierasta Valentīndienas aktivitāte. Bet, kā būtu ar vīna baudīšanu pilnīgā tumsā? Dāvanu Serviss radītais pasākums ‘’Wine in the Dark’’ jeb Vīna degustācija tumsā, kas šogad pirmo reizi priecēs apmeklētājus 13. un 14. februārī, būs unikāls Valentīndienas pārsteigums, ko Tava otrā pusīte nebūs gaidījusi. Tas būs piedzīvojums jūsu taustei, dzirdei, ožai un garšai, kas šī gada mīlestības dienu padarīs neaizmirstamu!

https://www.davanuserviss.lv/davana/vina-degustacija-tumsa-diviem-wine-in-the-dark/

2. Atpūta ‘’Wellness oasis” centrā un gardēžu baudījums ’’Seaside” bārā

Jūrmala, viennozīmīgi, asociējas ar vienu no romantiskākajām vietām Latvijā, jo pastaiga ar basām kājām gar jūru siltā vasaras vakarā, baudot saules rietu un viens otra klātbūtni – kas var būt vēl skaistāks un romantiskās par šo? Patiesībā Jūrmala ir romantiska vieta ne tikai vasarā, bet arī citos gadalaikos, jo viesnīcā Hotel Jurmala SPA iespējams nodoties gan relaksācijai SPA zonā, gan baudīt kokteiļus un uzkodas 11. stāva kokteiļu bārā ar skatu pār Jūrmalu un Rīgas jūras līci. Izjūtiet pilnvērtīgu un veselīgu 2,5 stundu atpūtu saunu un baseinu centrā „Wellness Oasis”, un pēc tam baudiet dzērienus un uzkodas „Seaside” kokteiļu bārā.

3. LUX nakšņošana ar SPA “Paradīzes noslēpumi” Mārcienas muižā diviem

Tā tiešām būs Paradīze Tev un Tavam mīļotajam cilvēkam! Ja šajā Valentīndienā vēlies par neko nesatraukties, bet pilnībā un pilnvērtīgi nodoties kvalitatīvai kopā būšanai, tad dodieties uz Mārcienas muižu, jo viņi par visu parūpēsies. Pavadiet neierobežotu laiku SPA kompleksā, kurā atrodas skuju tvaika pirts, siltais un aukstais baseins ar pretstraumi, Himalaju sāls istaba, siena tvaika krēsli, kontrasta duša, sauna, burbuļvanna uz āra terases, kā arī izbaudiet vienu no piedāvātajām SPA procedūrām. Baudiet gardas vakariņas Kungu nama restorānā un nakšņošanu LUX klases numuriņā. Pirms došanās prom no Paradīzes, iesāciet rītu ar rīta peldi un gardām brokastīm.

4. Romantiskā konditorejas meistarklase pārim

Neatņemama Valentīndienas sastāvdaļa ir šokolādes konfektes, ledenes, kūciņas un citi gardumi sirsniņas formā, kas simbolizē to, cik salda ir mīlestība. Drīz vien veikalu plauktos parādīsies ducis saldumu sirds formas kastītēs, ko steigs iepirkt jebkurš attiecībās esošais, bet zini – Tu varu nebūt viens no viņiem un uzdāvināt savai otrajai pusītei iespēju pagatavot ko garšīgo kopā konditorejas meistarklasē! Meistarklasē iegūtās iemaņas varēsiet izmantot atkārtoti citos svētkos, kad atkal vēlēsies pārsteigt savu mīļoto cilvēku ar ko gardu un no sirds pagatavotu.

5. Lidojums ar lidmašīnu virs Rīgas diviem

Kad cilvēki iemīlas, bieži vien tiek novērots, ka tie sāk ‘’lidināties pa mākoņiem’’. Uzdāvini savam mīļotajam cilvēkam reālu iespēju kopā ar Tevi lidināties pa mākoņiem virs Rīgas! Labākais ir tas, ka, iepriekš saskaņojot ar pilotu, lidojuma maršrutu varēsi izvēlēties pats – pārsteidz savu mīļoto un veiciet lidojumi pāri ielai, uz kuras pirmo reizi tikāties, pāri kafejnīcai, kurā aizvadījāt pirmo randiņu vai pāri kādai citai vietai, kas jums abiem ir nozīmīga.

https://www.davanuserviss.lv/davana/lidojums-ar-lidmasinu-virs-rigas-diviem/

Comments

comments