15 gadu jubilejā dāvinām atlaides!

Dāvanu Serviss visu septembra mēnesi svin 15 gadu jubileju! Kaut arī dzimšanas diena ir mums, esam sarūpējuši pārsteigumu jums – piedāvājumus par īpašām cenām. Galu galā, mums ir vislabākie, visaizrautīgākie un vis-piedzīvojumu-kārākie klienti, tāpēc vēlamies jums pateikt paldies! Paldies, ka meklējat jaunus iespaidus, paldies, ka dāvājat stāstus, nevis lietas, un paldies, ka šo 15 gadu laikā esat bijuši ar mums!

Dāvanu Serviss 15. dzimšanas dienas kūka ar rozā strīpām un gaisa baloniem

Esam sarūpējuši atlaides daudziem jūsu iemīļotiem produktiem! Elpu aizraujoši lidojumi, relaksējošas spa procedūras, mājīgas naktsmītnes un vēl daudz citu piedzīvojumu, kas piešķirs arī Tavam septembrim svētku sajūtu.

Atlaides lidojumiem

Pacelties virs debesīm un ieraudzīt pļavu kvadrātiņus, šoseju sliedītes un mājas, kas izskatās pēc LEGO klucīšiem – tā ir pieredze, par kuru sapņo daudzi. Mēs esam parūpējušies, lai šo sapni Tu varētu piepildīt par izdevīgāku cenu!

Visu septembra mēnesi lido ar gaisa balonu no mansPilots.lv ar 15% atlaidi! Lēnā slīdēšana gar mākoņiem būs piedzīvojums, par kuru Tu kavēsies atmiņās ar sapņainām acīm. Tā ir Holivudas filmu cienīga romantikas pieredze, kurā satuvināties ar savu otro pusīti, pavadīt kvalitatīvu laiku divatā un dalīt kopīgas atmiņas.

Tāpat lidojums ar gaisa balonu ir fantastiska iespēja iepriecināt mammu, māsu, draudzeni vai citu mīļo cilvēku. Šāda dāvana ir garantija pārsteigtām sejām un pozitīvām emocijām.

Naktsmītnes par īpašām cenām

Kuram gan nepatīk izbraucieni tuvāk dabai? It īpaši, ja galamērķī gaida mājīgas naktsmājas ezera krastā vai koku ielokā, kurā mīt tik īpaša atmosfēra, kas liek pilnībā aizmirst ikdienas rūpes. Tāpēc Dāvanu Serviss dzimšanas dienā dāvinām Tev atlaides arī nakšņošanas piedāvājumiem!

Sigulda rudenī ir īpašs izbraucienu galamērķis – tās gleznainās ainavas, mierīgā noskaņa un svaigais gaiss piešķir pilsētai maģiskumu. Lai Tavu pieredzi Siguldā padarītu vēl lieliskāku, dāvinām Tev 15% atlaidi atpūtai spa viesnīcā Ezeri! Nosvini kādu īpašu dienu kopā ar mīļoto cilvēku, kārtīgi atpūšoties un izvēdinot galvu pus-luksus numuriņā ar skatu uz skaistu dārzu un ezeru un spa pirtīs ar atpūtas kompleksu.

Tāpat visu mēnesi Tu vari iegādāties atpūtu Mārcienas muižā ar 20% atlaidi. Relaksācija Mārcienas Muižas spa diviem sniegs iespēju izsildīties aromātiskā skuju tvaika pirtī vai saunā un atveldzēties aukstajā baseinā, atpūsties siena un ārstniecisko zālīšu krēslos, uzlabot plaušu veselību himalaju sāls istabā, atspirdzināties dzirnavu kontrastu dušā, izpeldēties baseinā ar pretstraumi, atpūsties burbuļvannā uz terases un nobaudīt zāļu tējas tasi.

Izvēloties aizvadīt nakti Mārcienas muižā ar spa kompleksa apmeklējumu diviem, varēsi izbaudīt senās muižas eleganci double vai twin numuriņā, spa un atpūtas kompleksa relaksējošās iespējas, kā arī gardi paēst muižas restorānā. Tāpat piedāvājumā ir iekļauta laivu īres noma, lai izbaudītu ezera maģiju, golfa krokets un citas aktivitātes, kas pieredzi senatnīgajā muižā piepildīs ar vēl vairāk prieka mirkļiem.

Savukārt, izvēloties lux nakšņošanu ar spa “Paradīzes noslēpumi” Mārcienas muižā diviem, Tu sasniegsi maksimālu relaksāciju. Piedāvājums iekļauj romantisku nakšņošanu luksus numuriņā, relaksāciju spa kompleksā, muižnieku cienīgas vakariņas restorānā un citas atmiņā paliekošas izklaides.

Izdevīgi ūdens piedzīvojumi

Rīga ir skaista ne tikai no sauszemes, bet arī no ūdens skatupunkta. Ar mūsu dzimšanas dienas atlaidēm Tu varēsi uz ūdens izbaudīt Rīgas šarmu!

Dodies neaizmirstamā braucienā ar kuģīti pa Rīgas kanālu kopā ar mīļoto un ieraugi Rīgu no cita leņķa – visu septembri ar 11% atlaidi! Kuģīša maršruts ir īpaši plānots, lai Tu redzētu Rīgas tiltus, Centrāltirgu, gleznaino Vecrīgu un Andrejostu. Tāpat maršruts ļauj piestāt Bastejkalnā, Stockmann, Spīķeros un Radisson. Rīga Tevi gaida!

Plāno romantisku piedzīvojumu divatā? Romantisks brauciens ar jahtu “Freedom” diviem ir tas, ko Tu meklē! Leģendārā zviedru klasisko buru jahta Tevi aicina uz burvīgu izbraucienu. Atrodi sev ērtu vietiņu uz klāja un izbaudi vēju, ūdens klusumu un jūras gaisu.

Taču, ja Tev padomā ir piedzīvojums lielākā kompānijā, “Freedom” ir gatava uzņemt arī līdz 5 ceļotājiem. Perfekts piedāvājums ģimenes izbraucienam vai draugu kompānijai, svinot kādu īpašu dienu vai vienkārši baudot kopā būšanu. Turklāt, svinot Dāvanu Serviss dzimšanas dienu, visus izbraucienus ar jahtu “Freedom” vari iegādāties ar 10% atlaidi!

Izpēti vēsturisko Rīgu ar braucienu “Vecpilsētas panorāmas reiss” pa Rīgas kanālu un Daugavu par izdevīgāku cenu – ar 35% atlaidi! Tādi kuģīši kā “Amber Rīga”, “Aurora”, “Arabella” un “Annabella” piedāvā izbaudīt 1 stundas ilgu panorāmas reisu. Ieraugi, kā no ūdens izskatās Brīvības piemineklis, TV tornis Zaķusalā un Rīgas pasažieru osta.

Ja vēlies ne vien izbaudīt Rīgas panorāmu, bet arī relaksēties modernā un unikālā vidē, tad “Rīgas panorāmas reiss” pa Daugavu ar kuģīti “Vecrīga” ir domāts Tev. Ar savu īpašo dizainu, panorāmas logiem, tropisko klāju un bāru ar kafejnīcu tas nodrošina gan relaksāciju, gan izklaidi. Arī šo piedāvājumu visu septembri Tu varēsi iegādāties ar 35% atlaidi.

Izdevīgas cenas esam sarūpējuši vēl daudziem citiem piedzīvojumiem – garšīgām vakariņām, aizraujošām meistarklasēm, komandu izklaidēm, lidojumiem. Meklē tos Dāvanu Serviss mājaslapā, lai mēs varētu svinēt mūsu 15. dzimšanas dienu kopā!

Comments

comments