TOP 10 piedzīvojumi Igaunijā

Dāvanu Serviss ir daļa no starptautiska uzņēmuma, kurš darbojas 5 valstīs: Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Somijā. Vai vēlies uzzināt, kuri piedzīvojumi ir populāri Igaunijā? Ja tā, turpini lasīt un uzzini pašus populārākos piedzīvojumus mūsu kaimiņu valstī!

Šeit atradīsi TOP 10 piedzīvojumus Igaunijā. Tiesa, esošā situācija ir pamainījusi iedzīvotāju izvēli par labu piedzīvojumiem, ko iespējams izmantot mājās. Bet ticiet mums – tie ir nemazāk interesanti!

TOP 10 piedzīvojumi Igaunijā:

1. Brauciens ar Ferrari F430

Braucieni ar superauto ir populāri Igaunijā. Kurš gan negribētu sēsties pie pasaules slaveno auto stūres?

2. Individuālā apmācība skaistumkopšanā

Individuāla skaistumkopšanas konsultācija no profesionāla stilistes un make-up mākslinieces. Šis piedzīvojums notiek online vidē, tāpēc to piedzīvot iespējams no mājām.

3. Ekoloģisks rokdarbu komplekts

Dāvanu iepakojumā atradīsi visu nepieciešamo, lai pagatavotu ēdina uzglabāšanas lupatiņas, mitrinošu šī-sviestu un augu ziepes. Pašu radītas lietas rada divtik lielu prieku! 

4. Svara un atlētiskās formas ģenētiskais tests

Šie testi ļauj viegli saprast kā gēni ietekmē Tavu metabolism un ķermeņa veiktspēju. 

5. 7 soļu luksusa spa pieredze mājās

Šis piedāvājums ietver dabīgās kosmētikas piegādi mājās un instrukcijas īsta SPA pieredzes organizēšanai mājās.

6. Online foto kursi

Fotogrāfēšanas noslēpumi mājas apstākļos. Kurss ietver apmācības kā rīkoties ar kameru un kā fotogrāfs var ietekmēt bildes kvalitāti. 

7. Online foto kursi nakts fotogrāfēšanai

Šie kursi māca noslēpumus kā fotogrāfēt tumšos apstākļos. Pēc apmācībām ikviens varēs nofotogrāfet zvaigznes un pat mēnesi!

8. Online deju kursi

Individuāli deju kursi ar pasniedzēju. Griezies dejas ritmos un aizmirsti ikdienas rūpes. experience.

9. Limfodrenāžas ruļļi

Ruļļu masāža ir populārs un efektīvs masāžas veids, kur rezultāti tiek sasniegti ātri. Šis masāžas veids sniedz dažādas iespējas.

10. Brauciens ar KTM X-Bow R

Ekskluzīvais KTM X – Bow R ir aizraujošs sporta auto. Tas ne tikai ir ātrs un izveicīgs, bet arī dizainiski pievilcīgs superauto. 

Vai Tu dosies uz Igauniju, kad ceļošana būs gana droša atkal? Mūsu mājas lapā atradīsi vairāk kā 30 piedzīvojumus Igaunijā! Dāvanu kartes ir derīgas 3 gadus, lai piemērotu laiku piedzīvojumam varētu atrast ikviens.

Comments

comments