Svinam trīs miljonus smaidu!

Kopā ar pārējiem Emoti Group uzņēmumiem mēs esam pārdevuši jau trīs miljonus dāvanu – tas nozīmē trīs miljonus prieka brīžu, pārsteigumu, piepildītu sapņu un neaizmirstamu momentu. Tāpēc sakām lielu PALDIES ikvienam, kas mūsu 15 pastāvēšanas gadu laikā ir izvēlējies dāvināt stāstus, nevis lietas – aizraujošu piedzīvojumu, relaksējošu mirkļu, garšīgu baudījumu un jaunu izaicinājumu formā. Ar pārliecību varam apglavot, ka mums ir visaizrautīgākie klienti! Iedvesmojies no mūsu šī gada pirktākajām dāvanām un pievienojies pulkam!

Četri draugi ar šampanieša glāzēm un konfeti svin un priecājas pie upes

Tieši pēdējos divos gados “Dāvanu serviss” ir sniedzis visvairāk emociju – pavisam nesen, 2021. gadā, Emoti Group pārkāpa divu miljonu pārdoto dāvanu slieksnim. Priecājies par šo lielo lēcienu kopā ar mums un ieskaties, kuras dāvanas mūsu klienti šo divu gadu laikā ir iemīļojuši visvairāk!

Godīgākais apkalpojošais personāls un gardas vakariņas vienuviet

Kā viena pirktākajām dāvanām ir izvirzījusies improvizācijas izrāde “Shitty Dinner” restorānā “Entresol”. Tajā Tu varēsi pieredzēt unikālu apkalpojošo personālu, kas beidzot ļaus uzzināt, ko restorāna darbinieki patiesībā domā par saviem klientiem. Pārsteigumiem, pārpratumiem un smiekliem pilno vakaru papildinās gardas vakariņas trīs kārtās, par kurām parūpēsies šefpavārs Raimonds Zommers. Par šādu dāvanu priecāsies ikviens gardēdis, kuram patīk izsmieties un izmēģināt jaunas pieredzes. Dāvana būs īpaši unikāla, jo to piedāvā tikai Dāvanu serviss!

Augsta līmeņa atpūta kūrortpilsētā

Populāra mūsu klientu dāvanu izvēle ir arī romantiska atpūta un nakšņošana “Hotel Jūrmala SPA”, jo tā sniedz iespēju izrauties no pilsētas burzmas, lai atpūtinātu gan ķermeni, gan arī prātu. Jūra vien 100 metru attālumā palīdzēs smelties iedvesmu un enerģiju, spa procedūras attīrīs no ikdienas stresa, bet skaistie un mājīgie numuriņi radīs maģiskus kopības brīžus.

Unikāls maņu piedzīvojums

Vakariņas tumsā “Dine in the Dark” sagādās nebijušas izjūtas Tavai taustei, dzirdei, ožai un garšai. Veido atmiņas, pavadot vakaru neierastā gaisotnē un baudot restorāna “Da Roberta” izcilo ēdienu! Ne velti daudzi mūsu klienti ir izvēlējušies tieši šo piedāvājumu kā oriģinālu dāvanu vai arī kā iespēju pašiem piedzīvot ko jaunu – tā ir pieredze, kas paliks atmiņā uz ilgāku laiku!

Atbrīvošanās no spriedzes spa apmeklējumā

Ikdienas stress, steiga un daudzie pienākumi mēdz atstāt negatīvas sekas. Iegriezies vietā, kur valda tikai atslābinoša atmosfēra un miers – ūdens relaksācijas centrā “Joker klubs”! Peldbaseins ar masāžas kaskādēm, septiņas dažādas pirtis, hidromasāžas vannas un sajūtu duša ir galvenie iemesli, kas ir piesaistījuši daudzus mūsu klientus. Izmēģini arī Tu!

Elpu aizraujošs skats no putna lidojuma

Vai esi prātojis, kā Rīga izskatās no augšas? Mūsu klientiem ir iepatikusies ideja par lidojumu ar deltaplānu virs Rīgas. Pieredzējis instruktors parūpēsies par lidojuma norisi – Tev atliks tikai to izbaudīt. Turklāt, ja izmēģinājuma lidojums Tev būs iepaticies, varēsi pieteikties apmācībām, lai apgūtu šī gaisa spēkrata vadīšanu pats!

Lai arī kādas gammas emocijas Tu izvēlētos – mierīgākas vai ekstrēmākas – vari būt drošs, ka mūsu piedāvātās dāvanas sniegs iespaidus, kurus atcerēties vēl ilgi. Paldies, ka izvēlies dāvināt piedzīvojumus!

Comments

comments