Šausmīgi pozitīvu emociju trase – PSAIHO.LV

Radošā apvienība «PSAIHO.LV» izveidojusi Latvijā pirmo ekstremālo ekskursiju – šausmu trasi «PSAIHO.LV». Pasaulē šāda veida izklaides jau sen ir kļuvušas populāras un arī Latvijā jau kopš 2012. gada 19. oktobra bijušās VEF rūpnīcas telpās darbojas šausmu trase. Trase ir paredzēta gan jauniešiem, gan arī pieaugušajiem.

Pamatdoma trasei, protams, ir baidīšanās un biedēšana, taču tajā pašā laikā tā ir fantastiska un jautra izklaide. Šis aizraujošais piedzīvojums perfekti derēs klases ekskursijām, darba kolektīvu saliedēšanai, ģimenei un vienkārši izklaidei draugu pulkā! Jo skaļāk, jo labāk un jautrāk visiem! Tādu drosmes treniņu ir jāizmēģina katram!

4717_r

Kā tad īsti radās doma, par «PSAIHO.LV»  šausmu trases izveidi?

Biedēšanas domubiedriem ideja radusies vairākus gadus iepriekš, veidojot piedzīvojumu nometnes, kurās gaidītākais pasākums jau kopš 2002.gada bijusi tieši «Šausmu trasīte». Tāpēc, pēc iegūtās pieredzes un apkopojot pasaulē redzētu, idejas autori izlēma arī pie mums Latvijā izveidot šādu izklaides vietu. Ja vaicājat, cik izmaksā tāds prieks? Tad jāatzīst, ka trases izbūve un pārdomāta izveide kopsummā sastāda vairāk kā 25 tūkst. EUR lielu summu. Bet, protams, tas ir tā vērts!

Arī DāvanuServiss.lv dāvanu eksperti ir pabijuši šajā traki jautrajā piedzīvojumā. Ar mūsu piedzīvoto vari iepazīties šeit:

Deniss, mārketinga vadītājs:

Kad gājām uz pašu trasi, nezinājām, ko īsti gaidīt. Prātojām, vai būs jautri vai gluži otrādi – bailīgi. Kad viss sākās, samērā ātri sapratām, ka šis būs viens varen jautrs pasākums. Visu trases laiku aizvadījām vienos smieklos un kliedzienos! Turējāmies cieši viens pie otra, daudz runājām un kopā trīcējām plašajās PSAIHO.LV telpās. Arī aktieri, kas mūs biedēja bija ļoti labi sagatavoti un parūpējās par neizmirstamu pieredzi! Šī trase ir jāizmēģina katram sevi cienošam šausmu filmu skatītājam! 🙂

Dita, dāvanu eksperte t/c Spice:

Sākotnēji nezināju, ko gaidīt un cik ļoti baidīties jau pirms tam, bet biju satraukta un kārtīgi nobijos vēl pirms ieiešanas psaiho.lv šausmu trasē. Sākoties šim aizraujošajam piedzīvojumam, pazuda arī bailes, bija bailīgi, bet tā patīkami bailīgi, tāds lielisks sasprindzinājums un saasinātas sajūtas, kas būs, kur būs, kur kāds leks un ko darīs, un ļoti smieklīgi, jo devāmies foršā kompānijā. Pārdomāta trase un briesmoņiem super humora izjūta, haha, nevienu mirkli nebija garlaicīgi, varēja no sirds izsmieties un iegūt tikai un vienīgi pozitīvas emocijas. Ļoti patika tas, ka trase bija tāda personiska – briesmoņi sauca mūsu vārdus, bija interesanti kontrolpunkti, kur varēja parunāties un izsmieties ar briesmoņiem aci pret aci. Devāmies piektdienas vakarā, un viss darba nedēļas stress palika šausmu trasē, tā kā nedēļas nogali sākām maksimāli uzlādēti ar lieliskām emocijām! pašlaik visiem draugiem esmu sastāstījusi, cik tur ir super un noteikti iešu vēl! paldies par šo iespēju! 🙂

Roberts, dāvanu eksperts t/c Rīga Plaza:

No sākta gala domāju, ka nekas īpaši tik šausmīgs nebūs. Likās, ka šī būs viena no tām trasēm, kur lielākā daļa sastāvēs no manekeniem un nevis no īstiem cilvēkiem, kuri tevi baidīs. Bet ieejot trasē visas manas domas mainījās! Viss likās tik nereāls un šausmīgs, vienu brīdi biju tiešām pārbijies. Trases pusceļā es un mani darba kolēģi papildus bailēm jau bijām izsmējušies līdz nebēdai. Visa trase un tās darbinieki ir 100% super. Tiešām iesaku apmeklēt šo trasi ar draugiem, klasesbiedriem, darba kolēģiem u.c. (: mans vērtējums 11/10.

4720_r

Vēlies izmēģināt šo piedzīvojumu? Ieskaties!

Comments

comments