Novēlējumi dzimšanas dienā

Ikgadu cilvēki meklē arvien interesantākos un trāpīgākos novēlējumus dzimšanas dienā. Ikviens vēlas, lai viņa vēlējums paliek atmiņa jubilāram un izsaka tos patiesākos vārdus. Dāvanu Serviss ir apkopojis pārdomātus novēlējumus dzimšanas dienā, kas ļaus izcelt Jūsu apsveikumu citu vidū!

Mīlestība un nedaudz veiksmes – tas ir tas mazumiņš, kas nepieciešams, lai cilvēks būtu laimīgs… Gūstiet to un jums piederēs visums!

 ***

Kad dzīvē daudz saldumu, tad zūd dzīves garša, tāpēc es novēlu tev vienu vienīgo torti, bet ar svecēm, kuras nopūšot, tev piepildīsies iecerētais!

 ***

Runā, ka dzimšanas dienas ir veids, kā daba mums signalizē to, ka mums ir jāēd vairāk kūkas un jābūt laimīgiem! Lai Tev salda, smaidīga un patiešām izdevusies šī diena!

 ***

Šodien jūs esat palicis bagātāks par vēl vienu dzīves gadu, jūs nevarat nezināt zināšanas aiz pleciem, nemeklēt laimes kabatas, šodien jums jau ir pilnīgi viss. Man vēlējums dzimšanas dienā ir, lai būtu pilns trauks ar visām īpašībām, kas jums jau ir – lai jūs būtu klāt līdzcilvēku problēmās un priekos, un nekad nepazaudētu sirdi!

 ***

Visskaistākais ir taisnība, vislabākais – veselība, vispatīkamākais ir sasniegt to, ko katrs vēlas. Nu tad novēlu, lai tev viss tas tiek!

***

Lai tu visu mūžu saglabātu dzidra maija rīta možumu – asu domu, nerimtīgu prātu, dzīves prieku, degsmi, maigumu!

***

Beidzot palaižot vaļā to cilvēku, kas reiz biji, tu atklāj to cilvēku, kas esi šodien un to, par ko gribi kļūt. Lai viss skaistākais vēl ir tikai priekšā!

***

Sveiciens svētkos! Lai tu vienmēr spīdētu no laimes, sasniegtu savu mērķi, lai piepildītos visi tavi lolotākie sapņi!

***

Laime ir individuāls dvēseles stāvoklis. Tai nav universālas receptes, tādēļ vēlu tev rast savu prieka un harmonijas avotu!

***

Viena pati roze var būt mans dārzs, viens pats draugs var būt visa mana pasaule. Lai tev neaizmirstami skaisti svētki!

***

Kļūšana vecākam esot vienīgais iespējamais veids, kā dzīvot ilgu mūžu. Un man ir liels prieks, ka tas tev lieliski izdodas – sveiciens svētkos!

***

Vīrieša dzīvi piepilda cīņa un panākumi. Laimes vietā vēlu tev drosmi un izturību, jo laime sekos tavām uzvarām un sasniegumiem!

***

Lai tev nekad netrūkst darāmā darba, lai nepietrūkst iespēju, draugu tuvuma, mīlestības un sirdsmiera. Skaties nākotnē ar cerību, drosmi un apņēmību. Jo šīs ir tās lietas, no kurām var veidot dzīvi, kādu patiešām ir vērts dzīvot.

***

Lielisku veselību un labu garastāvokli! Lai jebkura jūsu dzīves diena būtu piepildīta ar optimismu, svaigām idejām un interesantām tikšānām! Un ļaujiet sev katru rītu sagaidīt ar spilgtu sauli un mīļu cilvēku smaidiem!

***

Neskaitīsim gadus, bet darbus un tavi darbi runā paši par sevi. Apsveicu dzimšanas dienā!

***

Ja man būtu vajadzīgs apsveikums dzimšanas dienā priekš Tevis, Es vienkārši uzzīmētu sirsniņu, jo tieši to man nozīmē mūsu draudzība. Daudz laimes.

Es zinu, ka tumšie brīži ir katrā dzīvē, bet Tu esi gaismas stariņš, kas izgaismo visu. Priecīgu dzimšanas dienu.

***

Lai prieks, ko tu esi sniegusi citiem šodien atgriežas pie tevis. Novēlu tev ļoti laimīgu dzimšanas dienu.

***

Dzimšanas dienas nāk par labu Tavai veselībai! Zinātnieki ir pierādījuši, ka tie cilvēki, kuri svin vairāk dzimenes, parasti dzīvo ilgāk.

***

Vai atceries, kā kādreiz teici, Kad būsi liels, tad apēdīsi visas konfektes un tortes viens. Draugs, šodien Tevi neviens nevar apturēt. Piepildi savu bērnības sapni, ja vēlies tūlīt pat. Apsveicu dzimšanas dienā.

***

Ja tomēr esat pantiņu un dzejoļi piekritējs, tad arī šādi apsveikumi dzimšanas dienā būs atrodami pie Dāvanu Serviss!

Comments

comments