Kas ierakstīts zvaigznēs?

Kopš senatnes cilvēki ticēja, ka debess spīdekļi ietekmē mūsu dzīves notikumus un likteni. Šis uzskats nav mainījies līdz pat mūsdienām – ziņkārības dzīti mēs tiecamies ielūkoties savā nākotnē.

page

Taču kur un kā meklēt atbildes? Var lūkoties un tulkot zvaigznes pašu spēkiem, kā to darīja mūsu senči, lasīt grāmatas par psiholoģiju, Ezotēriku vai pildīt astroloģijas testus, taču iespējams netiks rasti precīzi un korekti izskaidrojumi. Ņemot vērā savu pieredzi un ja tāda iespēja pastāv, iesaku ikvienam lieki nelauzīt galvu un doties pie astrologa!

 

Domāju, pēc šiem ievadvārdiem ir daudz maz skaidrs, ka šoreiz mans piedzīvojums bija astrologa konsultācija un prognozes. Šī iespēja ļoti ieintriģēja, jo iepriekš aprobežojos tikai ar paviršu horoskopa izlasīšanu.

 

Pagājusi vairāk kā nedēļa pēc individuālās konsultācijas, bet joprojām jūtu starojumu un pacilātību par to, ka, pēc astrologa teiktā, dzīvē esmu uz pareizā ceļa – gan izvēlētajā augstskolā, gan darbā, gan privātajā dzīvē. Par visu pēc kārtas! Pastāstīšu kā tad īsti notiek konsultācija pie astrologa Vidara Gulāna.

 

Pirms došanās izmantot dāvanu karti bija jāievāc informācija par saviem dzimšanas datiem, precīzu dzimšanas laiku, vietu, kur šogad sagaidīju dzimšanas dienu, kā arī jāpārdomā sev interesējošie  aktuālākie jautājumi. Tikšanās vieta tika izvēlēta pēc iespējas ērtāka man, lai ne kur tālu nevajadzētu doties. Kad pienāca konsultācijas diena un laiks, devos uz nozīmīgo tikšanos. Kā jau jebkurš, biju mazliet satraukta, jo baidījos arī dzirdēt ļoti sliktas vai neiepriecinošas vēstis par savu likteni. Uzreiz varu nomierināt, tādas ziņas astrologs nesniegs, ja paši uzstājīgi nelūgsiet.

 

Konsultācija sākās ar kafijas tasi, kas palīdzēja atraisīties, un  varējām sākt aplūkot sagatavotās zvaigžņu kartes. Astrologs man izskaidroja dažādas teorētiskas nianses par sava darba specifiku, tādējādi guvu arī vispārīgu informāciju par šīs zinātnes būtību. Pirmais iespaids ieraugot savu zvaigžņu un solārā horoskopa karti bija mulsinošs. Nespēju iedomāties kā šajā līniju jūklī kaut ko ir iespējams saprast vai nolasīt. Apmulsumu aši nomainīja neviltota ziņkāre. Nesteidzoties atklājām šo mistisko zīmju valodu, skaidrojot katru elementu manā individuālajā horoskopā.

 

Katram cilvēkam noteikti ir savas visvairāk interesējošās tēmas, par kurām vēlētos speciālistu izjautāt. Manā gadījumā vissvarīgākais jautājums bija saistībā ar izglītību un karjeru, kas radīja vislielākās šaubas manā ikdienā. Par pārsteigumu astrologs nosauca tieši tās profesijas, kuras izvēlējos apgūt augstskolā un līdz sīkākajām niansēm aprakstīja manas stiprās puses karjeras veidošanā. Atzīstu, ka man bija nepieciešamas kāds neliels apstiprinājums manu lēmumu pareizībai. Kā jau mums visiem, ikdienā ļoti palīdz mazs iedrošinājums.

 

Ko vēl uzzināju konsultācijā? Protams, savas pozitīvās un negatīvās rakstura īpašības, kā mani redz citi, kuri ir mani klupšanas akmeņi vai tieši lielākie trumpji. Tāpat arī saņēmu dažādas prognozes, ieteikumus pat brīdinājumus no kā izvairīties šogad līdz manai nākošajai dzimšanas dienai. Īpaši piefiksēju to, ka maijā līdz jūnijam man uzspīdēs veiksme un lieti noderētu iegādāties kādu loterijas biļeti. 🙂 Kopumā konsultācija noritēja patīkamā gaisotnē, visi mani jautājumi tika izrunāti un korekti izskaidroti.

 

Es uzskatu, ka mēs paši zemapziņā spējam analizēt sevi, zinām izeju no jebkuras situācijas, tomēr astrologs ir tas, kurš ar īpašām zināšanām un mākslu atklāt simbolu valodu spēj salikt visu „pa plauktiņiem”, pamudināt vai kavēt kādu rīcību, iedrošināt vai likt pārdomāt kādu ieceri. Dažkārt labākais, kas var būt ir mūsu vērtējums, kuru izdarījis cilvēks no malas. Tas rosina apstāties šajā dzīves ritenī un apdomāties cik pareizi mēs dzīvojam šo atvēlēto laiku uz zemes. Atliek vien pateikt lielu paldies par manu astroloģisko lasījumu! Iesaku padarīt astrologa konsultāciju par ikgadēju rituālu, radot dāvanu sev, jo zvaigžņu karte mainās un ievieš korekcijas nemitīgi.

 

Comments

comments