Gardās ogas SPA rituāls

Sveiciens šajā pavasarīgajā dienā!

Vai esi kādreiz aizdomājies, kas SPA rituāls īsti ir? Nosaukums vien jau liecina par to, ka stāsts būs par ko maģisku un patīkamu.

SPA rituāls - tas ir baudījums ķermenim un prātam!

SPA rituāls – tas ir baudījums ķermenim un prātam!

Šis stāsts sākās tā:

Pavasari gaidot, kolēģis palutināja mūs dāmas ar mazu pārsteigumu dāvanu – manās rokās nonāca dāvanu karte “Gardās ogas SPA rituāls”. Stāstīšu par vasaras gardajām un vitamīnu bagātajām ogām – zemeni un brūkleni. Zināms, ka gan pieaugušajiem, gan bērniem ieteicams uzturā lietot šos gardumus.  Tās ir veselīgas dabas veltes, ko var gan ēst, gan, kā izrādās, izmantot dažādās skaistumkopšanas procedūrās. Gardās ogas rituāls sevī slēpj divas procedūras – brūkleņu pīlingu un visa ķermeņa masāžu ar zemeņu krēmu. To izdzirdot vēders apmulsis ierūcas, jo skan tik gardi. Apņēmības pilna došos izmantot šo SPA baudījumu, kura ilgums ir 1 stunda un tas paredzēts 1 personai.

Ierodoties SPA centrā, gaisā virmo kārdinošas kafijas un augļu aromātu sajaukums, kas ar mājīgu siltumu vilināt vilina iekšā telpā. Šeit mani sagaida “SPA Debess” salona administratore, kas uzreiz parāda vietu, kur atstāt virsdrēbes, apsēsties un palasīt kādu žurnālu, jo, baidīdamās kavēt, esmu ieradusies mazlietiņ par ātru. Bet tas nekas, jo telpas ir omulīgas, iekārtojums mazliet atgādina romantisko jūgendstilu, taču neaizmirstot mūsdienīgus elementus. Fonā skan viegli relaksējoša un reizē klasiska mūzika.

Kad pienācis mans laiks relaksēties, masiere mani pavada uz procedūras telpu, kurā gaismas ir pieklusinātas un blakus iedegtas sveces. Atliek vien pārģērbties un ļauties relaksācijai.

Gardā un veselīgā brūklene!

Gardā un veselīgā brūklene!

Sākas Gardās ogas rituāls! Pirmo veic brūkleņu pīlingu visam ķermenim. Rūgtās ogas patīkamais aromāts atspirdzina. Brūkleņu pīlinga masa, kura satur apaļos jūras kristālus, veic dziļu, bet ne agresīvu pīlingu, kuru pavada relaksējošas masieres roku kustības. Pēc pīlinga masas noskalošanas, āda kļūst zīdaini maiga un pieskārienam ļoti tīkama. Efektu jutu uzreiz! Brūkleņu pīlingu nomaina zemeņu maskas masāža. Par zemenēm senie dziednieki esot izteikušies šādi : “Tajā mājā, kurā ēd zemenes, ārstiem nav ko darīt”.  Man bija iespēja sajust zemenes  aromātu un spēku uz ķermeņa. Pasakainais aromāts domas veda pie siltas vasaras un zemeņu lauka. Masāža ir relaksējoša un nomierinoša, taču neuzdzen miegainību, kas, manā skatījumā, ir ļoti liels pluss. Masāžas rituāla laikā masiere vairākkārt apjautājās kā es jūtos un vai nav auksti. Tas parāda, ka katrs klients ir svarīgs.

Pēc procedūras saģērbusies un ar smaidu sejā izgāju no telpas, kur vēlreiz sastapu salona jauko administratori, kas piedāvāja baudīt kādu aromātisku kafijas vai tējas tasi. Kā pagāja laiks, to es nemaz nejutu, jo biju iegrimusi zemeņu-brūkleņu paradīzē. Viss, ko vēlos teikt, ir lielum liels paldies SPA Debess par debešķīgo piedzīvojumu!

Comments

comments