Apsveic bosu ar oriģinālu dāvanu!

Bosu diena tuvojas! Visus pasaules bosus sveiksim 16. otobrī! Neaizmirsti arī Tu pateikt paldies par līderību, uzslavām un iedvesmu. 

Ja šogad vēlies pasniegt dāvanu, ko boss patiešām novērtēs, kas sniegs viņam atelpu, tad aizmirsti par dārgu pildspalvu un ieskaties mūsu sagādātajās idejās.

Dāvanas atpūtai

1.Atpūta viesnīcās

Lai gan ārpus Latvijas robežām šobrīd doties ir apgrūtinoši, arī pie mums atradīsi daudzas kvalitatīvas viesnīcas, kuras uzburt atvaļinājuma sajūtu! Viesnīcas ar SPA centriem te pa t Vecrīgas sirdī, Jūrmalā, Siguldā un daudz kur cittur Latvijā!

2.SPA masāžas un procedūras

Laba garstāvokļa pamatā ir laba pašsajūta. Uzdāvini relaksējošu vai uzmundrinošu masāžu savas bosam. Pēc garas darba dienas viņš to novērtēs!

3.Atpūta pie dabas

Rudens ir klāt un dienas kļūst vēsākas, bet vakari tumšāki. Tāpēc jo īpaši svarīgi šobrīd ir ķert jebkuru saules staru un doties dabā! Uzdāvini iespēju baudīt zelta rudeni zirga mugurā!

Garšīgas dāvanas

1.Restorānu pieredze

Viena no dzīves lielākajām baudām ir ēdiens. Uzdāvini baudpilnu pieredzi kādā no Rīgas vai Latvijas labākajiem restorāniem.

2.Degustācijas

Degustācijas ir unikāls veids kā reizē pavadīt vērtīgu un jautru laiku! Izzino vīnu pasauli, apgūsti alus darīšanas aizkulises vai ļaujies jaunām garšām.

3.Vakariņas ar piedzīvojumu

Ko tādu Tavs boss nebūs gaidījis! Iepriecini ar unikālu pieredzi – Vakariņas Tumsā vai Shitty Dinner, būs neaizmirstama dāvana ikvienam!

Atmiņā paliekošas dāvanas

1.Lidojums ar lidmašīnu

Baudīt vēl neredzētu skatu uz Rīgu. Lidināties virs mākoņiem un atlaist ikdienas rūpes un raizes. Lidojums virs Rīgas ir neaizmirstama pieredze. 

2.Lēciens ar izpletni

Lēciens ar izpletni paliks atmiņā uz visu mūžu. Iepriecini bosu ar šādu un dāvanu un tici mums – viņš vēl ilgi nebeigs sajūsmā stāstīt par piedzīvoto. Izklausās pēc labas sapulces, vai ne?

3.Brauciens ar kvadarciklu

Adrenalīns un jautrība vienā izklaidē! Kur gan vēl labāk atbrīvoties no negatīvām emocijām kā bezceļu trasē ar jaudīgu kvadraciklu! 

Comments

comments