5 jautri piedzīvojumi rudenim

Ir rudens! Un varbūt kādam to negribas atzīt, bet rudens patiešām ir klāt. Ar krāsainām lapām, lietus mākoņiem un to īpašo rudens smaržu gaisā! Tiesa, šis noteikti nav parasts rudens, jo tā vietā, lai ielēktu lidmašīnā un kopā ar gājputniem aizlaistos uz Ēģipti, piedzīvojumi ir jāmeklē tepat. Un šeit nu mēs varam palīdzēt. 

Ābolu laiks

Vai atceries kā bērnībā rāpies kokā, lai dabūtu pašu augstāko un skaistāko ābolu? Ievāc ražu arī šogad! 

Ja Tev nav pieejama mammas, tēta, omes, opja, krustvecāku vai citu radu audzētās ābeles, dodies uz kādu no saimniecībām, kur augļus un ogas vari lasīt pats, par to atstājot simbolisku samaksu.

Un vai zini cik daudz gardu lietu var pagatavot no āboliem? Kad sestdienas vakarā kopā ar ģimeni sagriezīsi ābolu plātsmaizi , sapratīsi – cik skaista rudens diena Tev bijusi!

Vietējais Oktoberfests

Jā, ceļošana šobrīd ir sarežģīta. Jā, Oktoberfests notiek Vācijā, bet mēs esam Latvijā! BET mums ir pašiem savi lieliski alus ražotāji!

Dodies uz Valmiermuižu, baudi aizraujošu ekskursiju un alus degustāciju pašmāju alus ražotnē! Paķer līdzi draugus un vietējais Oktoberfests garantēts!

Krāsaino lapu medības

Ierastās apskates vietas ir tevi nogurdinājušas? Dodies vēl nebijušās lapu medībās! Kā būtu ar zirgu izjādi gar Daugavu? Neaizmirstamas emocijas un neaizmirstami skati!

Bet ja vēlies izjust adrenalīnu kopā ar dabas baudīšanu, iesakām Meža ezeru tūri ar kvadracikliem

Fotosesija dabā

Fotogrāfēšanās lapu kaudzē, protams, ir jauka, bet mēs Tevi gribam izaicināt uz ko citu! Vai Tev ir kādreiz bijusi profesionāla fotosesija?

Iemūžini sevi un šo rudeni profesionālās bildēs, kas papildinās Tavu atmiņu albūmu. Jauna profila bilde garantēta!

Pikniks pledos 

Zelta rudens un pikniks. Nebaidies rīkot pikniku arī tagad. Saulaina vieta, silta tēja un kanēļrullīši piešķirs rudenim īsto garšu. Bet ja laikapstākļi nelutina, zini, ka pikniks pie kamīna arī skaitās. 

Neaizmirsti, ka piedzīvojumi nezina gadalaikus un tiem nav robežu. Baudi rudeni savā mājā, sētā vai tuvējā apkaimē! Uz tikšanos piedzīvojumos!

Comments

comments