3 burvīgas SPA procedūras salonā „VSpa”

Kamēr pavasaris tuvojas pavisam maziem soļiem, kāpēc gan nedoties baudīt patīkamu atmosfēru skaistumkopšanas salonā, tādējādi atbrīvojoties no ziemas saspringuma un uzkrājot možumu nākamajai darba nedēļai.

page1

Mēdz teikt, ka trīs lietas, labas lietas. Tā arī šoreiz – pastāstīšu Jums par 3 burvīgām, relaksējošām un reizē tik dažādām SPA procedūrām, kuras baudījām salonā „Vspa”!

VSpa ir salons, kurā satiekas cilvēka un dabas spēks. Masāžas un SPA meistari veic procedūras ar dziedinošiem dabas produktiem, kā piemēram, dūņas, dažādu augu ekstrakti, māli. Tā kā man bija iespēja baudīt trīs dažādas masāžas, iepazinu salonu un triju masieru profesionalitāti. Sākot ar rezervāciju un beidzot ar pašām procedūrām, šī vieta neliek vilties. Atklāju lielisku vietu, kur doties, lai uzlabotu savu ķermeni iekšēji un ārēji.

SPA rituāls „Možums”

Es, līdzīgi kā daudzi no mums, esmu liela kafijas cienītāja. Neatkarīgi no diennakts stundas ir grūti turēties pretī aromātiskai kafijas tasei, ja to ļoti kārojas. Tieši tāpēc kā pirmo izvēlējos sirdij tuvāko – ķermeņa masāžu ar kafijas balzamu jeb SPA rituālu „Možums”.

shutterstock_381111700
Dodoties uz pirmo masāžu, laukā bija spēcīgs lietus un brāzmains vējš – šķiet visi gadalaiki bija sajukuši vienā veselumā. Steidzoties paglābties no nepatīkamajiem laikapstākļiem, ierados krietni pirms laika. Laiku pirms masāžas varēju pavadīt uzgaidāmajā telpā, kur mani pretimnākoši uzņēma un piedāvāja karstu dzērienu. Paša salona telpas iekārtotas ļoti pārdomāti un ar māksliniecisku piesitienu dizainā, kuru papildināja visapkārt uzstādītās krāšņās gleznas. Sagaidot savu kārtu, masāžas speciāliste Dzidra mani pavadīja uz telpu, lai es varētu netraucēti pārģērbties. Ienākot masāžas telpā uzjundīja pavisam cita atmosfēra – mājīga, pieklusināta, apkārt valdīja  pustumsa, dega aromātiskās sveces, fonā skanēja relaksējoša mūzika. Iekārtojos uz masāžas galda, nepiespiestā gaisotnē iepazināmies un pārrunājām, kas būs gaidāms procedūras laikā. Sākumā ādā tika iemasēts kafijas biezumu, jūras sāls un saldā krējuma skrubis ar spēcīgu svaigas kafijas smaržu. Noskrubēta brūna gluži kā kafijas pupiņa, devos noskaloties turpat esošajā dušā, lai varētu turpināt ar ķermeņa masāžu. Noslaukoties jutu patīkamu atšķirību – mana ierasti sausā āda bija kļuvusi daudz, daudz mīkstāka, zīdaināka, kā arī patīkami smaržoja pēc kafijas, ko es neapšaubāmi dievināju. Domās jau klejoju, kā pēc procedūras malkošu karstas kafijas tasi, mmm…
Tālāk sekoja pilna ķermeņa masāža ar šī un kafijas sviestu. Baudīju patīkamu muguras masāžu, kuras laikā biju pilnīgi aizmirsos, un atslābinošu kāju un pēdu masāžu. Pirms pēdu masāžas speciāliste apjautājās, vai tās neesot jūtīgas. Ja tomēr pēdas kut, tad tām cenšas pieskarties mazliet, vai nepieskarties nemaz. It kā šķietams sīkums, tomēr tas liek apjaust, ka klientam tiek pievērsta īpaša rūpība.
Viss tika darīts tik saudzīgi, ka procedūras laikā negribējās domāt – manī ieplūda 100% miers. Pēc masāžas man piedāvāja krūzi kapučīno – tieši tas, kas vajadzīgs! Devos prom no salona moža, pozitīvi uzlādēta, kā arī ieguvusi jaunu sparu nākamajam darba cēlienam. Pat absurdie laikapstākļi ārā mani vairs neuztrauca. Taču tas nav viss, jo priekšā bija vēl divas masāžas jeb vēl divi iemesli atgriezties.

Klasiskā zemūdens masāža + pērļu vanna ar Latvijas dūņām

Godīgi jāatzīstas, ka procedūra nr.2 ir kļuvusi par manu favorītu! Nākamo procedūru sauc „Klasiskā zemūdens masāža + pērļu vanna ar Latvijas dūņām”.

18579_r

Uzskatu, ka visvairāk piederu ūdens stihijai, tieši tāpēc ar ūdeni saistītās aktivitātes mani apbur visvairāk. Šoreiz zemūdens masāžas pasaulē mana pavadone bija masiere Olga. Sagatavojusies masāžai, nonācu zemūdens masāžas telpā pie lielas, zaļganas vannas, kas bija sagatavota ķermenim patīkamā temperatūrā. Iekārtojos vannā, pārrunājām procedūras gaitu un tiku iztaujāta par veselības problēmām, jo katrs faktors ir būtisks, lai masāža sniegtu tikai maksimāli pozitīvu iespaidu uz ķermeni un tā veselību.
Pirmā procedūras puse ir klasiskā zemūdens masāža, ko panāk ar ūdens spiedienu, kas ir aptuveni 2 atmosfēras.Spiediena intensitāti var koriģēt pēc pašsajūtas. Šāda veida masāža ir ļoti efektīva, jo spiediena radītais spēks nonāk līdz dziļākajiem audiem, tos izmasējot. Lai arī masiere atzina un es viņai piekritu, ka tas nav gluži tik maigi kā roku radītie pieskārieni un siltums, tomēr abas esam sajūsmā par efektu, ko sniedz ūdens strūklas spēks. Pēc masāžas jūties gluži kā no jauna piedzimis – sprigans un možs!
Pēc masāžas gremdējos pērļu vannā ar minerālajām dūņām, kas iegūtas no Zeiļu ezera Ludzā. Vannā tika pievienotas aptuveni 200 ml ekoloģisko dūņu, ūdenim kļūstot tumši zaļganam. Iespējams taujāsiet, kas tad ir pērļu vanna? Varu paskaidrot, ka „Pērļu vanna” (tai nav saistības ar pērlēm) notiek vannā, kuras dibenā tiek novietots paklājs – režģis ar atverēm, caur to pārvietojas gaiss ar spiedienu, tādējādi ķermeni masē ūdens. Ūdens burbuļošana patīkami kņudināja un nomierinoši iedarbojās uz visu ķermeni. Šī procedūra sniedz vēl sekojošus efektus: veicina asinsriti, locītavu kustīgumu, stabilizē nervu sistēmu, atbrīvo no saspringuma un atvieglo elpošanu.  Pēc 45 minūtēm, kuras pavadītas ūdens apskāvienos āda kļūst maiga un starojoša.
Cerams spēju Jūs ieintriģēt, jo šāda veida masāža ir noteikti jāizmēģina!

Pilna ķermeņa masāža

Beidzot esam nonākuši līdz trešajai un pēdējai masāžai -„Pilna ķermeņa masāža”.

shutterstock_158992583
Šeit ir iespējams izvēlēties – var veikt visa ķermeņa vienlīdzīgu masāžu vai likt uzsvaru uz kādu problēmzonu, piemēram, saspringuma gadījumā muguru un pleciem u.tml. Šoreiz izlēmām, ka tiks veikta muguras, plecu kā arī kāju masāža. Procedūra sākās ar 5 minūšu ilgu kāju masāžu, kur īpaša ierīce veic līdzīgas kustības kā to dara masieris, tā uzlabojot asinsriti audos. Pēc tam tika masēta muguras zona. Tā kā man ļoti svarīga ir arī veltītā attieksme, uzreiz novērtēju profesionalitāti no šī speciālista, jo, manuprāt, viens no galvenajiem laba servisa pamatakmeņiem ir komunikācija un tā šajā gadījumā bija izcila – masieris brīžiem uzdeva jautājumus, lai saprastu, kādas ir manas izjūtas, regulētu masāžas stiprumu. Procedūras nobeigumā man tika sniegta neliela apmācība, ko es varu individuāli vai ar kāda palīdzību darīt mājas apstākļos, lai palīdzētu nostiprināt masāžas laikā veikto procedūru efektivitāti un ilgtermiņā izvairītos no jebkāda veida saspringuma vai sāpēm, kas dažkārt var nomākt ķermeni.
Lai arī šī masāža bija vienkārša un sen pārbaudīta, bez pārsteigumiem vai atklājumiem, svarīgākais, ka it kā parasto masāžu veica zinošs, kvalificēts cilvēks, pie kura būtu patīkami atgriezties.
Uz ļoti patīkamas nots noslēdzu savu masāžu maratonu skaistumkopšanas salonā „VSpa”.  Noslēgumā saku paldies „Vspa” salona darbiniekiem par profesionalitāti, pēc katras masāžas, bija skaidrs, ka šiem aroda pratējiem rūp klientu labsajūta līdz pat niansēm.
„Vspa” piedāvāto masāžu klāstu meklē šeit.

Comments

comments